Hardware

Novi Big Bang centar zabavne elektronike u tržnom centru “Ušće”

Big Bang, kompanija broj jedan u ponudi zabavne elektronike, računarske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata u Sloveniji, predstavila je potrošačima u Srbiji svoju novu prodavnicu koja se prostire na čak 2350 kvadratnih metara, smeštenu u novom beogradskom tržnom centru „Ušće“.

Pored široke ponude najvećih svetskih robnih marki, druga po redu Big Bangova prodavnica u Beogradu se izdvaja i po timu od 35 obučenih prodavaca koji će svojim stručnim savetima pomagati kupcima prilikom izbora, a podrazumeva se da se svi izloženi proizvodi mogu i isprobati. Big Bang ovim modernim načinom prodaje kupcima obezbeđuje kvalitetno iskustvo kupovine, što dokazuje i odlična poseta prodavnica ovog tipa na matičnom tržištu.

Na konferenciji za medije održanoj povodom svečanog otvaranja tržnog centra „Ušće“ i nove prodavnice, direktor preduzeća Big Bang Bojan Knuplež naglasio je značaj prisustva na srpskom tržištu i rekao nekoliko reči o planovima ove kompanije u Srbiji: „Veliko srpsko tržište je važan izazov za Big Bang i zato na njega ulazimo dobro pripremljeni. Odličnom ponudom i brigom o potrošaču želimo da u narednih pet godina postanemo lider na srpskom tržištu, na kojem ćemo otvoriti ukupno pet prodajnih mesta, među kojima će tri biti izvan Beograda.“

Big Bang, lanac prodavnica potrošačke elektronike u kojima će svaki član porodice naći nešto za sebe, u Sloveniji ima 21 prodajni objekat i Internet prodavnicu na adresi www.bigbang.si, a u Srbiji je ova kompanija prisutna od 2008. godine zahvaljujući prodavnici otvorenoj u Immocentru na Novom Beogradu. Bogata ponuda televizora, auto-radio uređaja, igračkih konzola, stonih i prenosnih računara, bele tehnike, malih kućnih aparata, foto-aparata i mnogih drugih zanimljivih uređaja od sada će biti na raspolaganju kupcima i na prvom spratu novootvorenog tržnog centra „Ušće“, takođe na Novom Beogradu.

Leave a Reply