Hardware

Novi Canon modeli imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF

Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, zaokružio je svoj uspešni portfolio imageRUNNER ADVANCE predstavljanjem tri kompaktna, multifunkcionalna uređaja (multifunctional devices – MFD) u boji, formata A4. Novi modeli imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF po prvi put malim radnim grupama donose Canonovu nagrađivanu efikasnost upravljanja dokumentima i mogućnosti kontrole u obliku kompaktnog A4 uređaja u boji.

Francis Thornhill, Product Marketing Manager za Evropu i Ujedinjeno Kraljevstvo u kompaniji Canon Europe, kaže: “Uspeh naše serije imageRUNNER ADVANCE je zaista izuzetan. Od predstavljanja ove serije 2009. godine, prodali smo više od 400.000 uređaja širom EMEA regije, a utisci korisnika su neverovatno pozitivni. Dodatkom novih, kompaktnih modela, Canon može ponuditi najbolje rešenje za štampu i skeniranje dokumenata za bilo koje kancelarijsko okruženje – od malih radnih grupa do užurbanih velikih odeljenja – sa potpunim nizom crno-belih uređaja i uređaja u boji, formata A4 i A3.”

Canon iR Advance C250i

Efikasnije i pametnije upravljanje dokumentima

Novi uređaji u boji, formata A4, nude korisnicima iskustvo tipično za celu seriju imageRUNNER ADVANCE, ostavljajući im na raspolaganju jednostavnu upotrebu i efikasno napredno upravljanje dokumentima na koje su navikli sa svojim uređajima u boji, A3 formata.

Zahvaljujući aplikacijskim platformama imageRUNNER ADVANCE MEAP i MEAP Web i Canonovoj nagrađivanoj programskoj opremi, novi uređaji nude brzo i efikasno upravljanje štampom kao i skeniranjem dokumenata. Podrška za rad u pokretu, poput štampe sa mobilnih uređaja ili skeniranja na servise u «oblaku», osigurava da današnja investicija u ove uređaje bude isplativa i u budućnosti, te pomaže korisnicima da ostanu produktivni kada na terenu rade sa digitalnim ili papirnatim dokumentima.

ImageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF daju impresivnu štampu u boji visokog kvaliteta, brzinom do 35 stranica po minutu, te nude kapacitet papira do 2.300 listova. Poznati i prilagodljivi korisnički interfejs serije imageRUNNER ADVANCE spojen je sa ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 7 inča, jednostavnim za upotrebu, što krajnjim korisnicima omogućava bezbrižno rukovanje.

 

Poboljšana kontrola troškova i unapređena sigurnost

Novi uređaji nude sigurnosne funkcije i mogućnosti kontrole troškova koji se mogu podešavati kako bi zadovoljili potrebe bilo koje organizacije – od uobičajnih funkcija kao što su pametno prepoznavanje korisnika ili kontrola dostupnosti pojedinih funkcija do sofisticiranih mogućnosti kao što je sprečavanje gubitka podataka (Data Loss Prevention – DLP). Canonov jedinstveni Universal Login Manager (ULM) nudi manjim organizacijama izveštavanje i kontrolu pristupa na nivou velikih firmi – bez potrebe za instalacijom servera. ULM nudi potpunu transparentnost korišćenja i troškova po korisniku kao i mogućnost primene ograničenja na nivou korisnika za poboljšanu sigurnost i upravljanje troškovima. Zahtevna okruženja mogu pristupiti centralizovanom i sveobuhvatnom sistemu za upravljanje i nadzor štampom preko Canonove platforme uniFLOW, koja nudi napredne funkcije kao što su DLP i usmeravanje zasnovano na definisanim pravilima.

Efikasno upravljanje i integracija

 

Dosledno izvedeno rukovanje u celoj seriji imageRUNNER ADVANCE pojednostavljuje upravljanje uređajima, njihovo podešavanje i korišćenje. Zahvaljujući mogućnostima nadogradnje MFD-a i udaljenog dijagnostikovanja problema, organizacije mogu smanjiti vreme tokom kojeg su uređaji van pogona na najmanju moguću meru i poboljšati produktivnost. Ugrađena podrška za industrijske standarde, poput originalnog Adobeovog PostScripta, osigurava jednostavnu integraciju u postojeća informatička okruženja.

Vodeći u očuvanju životne sredine

Jednako kao i nagrađivana serija imageRUNNER ADVANCE formata A3, novi uređaji troše manje od jednog vata energije u pasivnom režimu rada i imaju sertifikat Energy Star, što im osigurava jednu od najboljih TEC ocena u industriji kancelarijskih  uređaja.

Uređaji imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i i C351iF će biti dostupni u junu 2014.

imageRUNNER ADVANCE C250/C350 – najvažnije karakteristike:

  • Efikasna štampa u boji formata A4 pri brzini od 25/35 stranica po minutu (C250i / C350i i C351iF)
  • Dizajn koji štedi prostor
  • Prilagodljiv 7“ SVGA ekran u boji osetljiv na dodir koji se može podešavati po nagibu
  • Kapacitet papira do 2.300 listova
  • Velike mogućnosti skeniranja, upravljanja troškovima i integracije
  • Napredne sigurnosne karakteristike
  • Energetska efikasnost vodeća u klasi

Leave a Reply