Hardware

Novi Canon štampači za široke formate Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360

Kompanija Canon, svetski lider na polju grafičkih rešenja, poboljšala je svoj portfolio štampača za široke formate lansiranjem štampača Océ PlotWave 340 and Océ PlotWave 360. Uređaji imaju za cilj da pomognu korisnicima koji na projektima sarađuju sa ostalim stranama putem onlajn portala ili oblaka i kojima je potrebna veća fleksibilnost sistema multifunkcionalnih uređaja za štampanje.

Uređaji Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 imaju novi ClearConnect korisnički panel, koji je sličan tehnologiji tablet uređaja i omogućava operatoru da otvori dokument i zumira specifična područja kako bi proverio kritične detalje. Operator ima opciju da “vidi ono što štampa” dok je skeniranje ili štampanje u toku, pa na taj način mogu da se izbegnu greške koje dosta koštaju.

canon-oce

Dokumenti mogu da budu povučeni na nove Océ PlotWave štampače sa servisa koji funkcionišu uz pomoć oblaka i skenirani na oblak po izboru. To pojednostavljuje radni proces kada su članovi tima udaljeni jedni od drugih. Korisnici takođe mogu da štampaju dokumente sa USB-a ili drugih lokacija na mreži.

Oni kojima je potreban pristup novim štampačima i štampanje uz pomoć mobilnog uređaja, mogu to da učine koristeći Océ Publisher aplikaciju. Za složenije setove dokumenata, korisnici mogu da koriste računar i Océ Publisher Select za štampanje.

Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 mogu da štampaju do šest grafičkih dokumenata u minuti, što praktično znači da ne postoji vreme za zagrevanje zahvaljujući Océ Radiant Fusing tehnologiji. Od klika kojim se zadaje komanda štampanja do odštampanog dokumenta dolazi se za manje od 40 sekundi, nasuprot konvencionalnim štampačima kojima je potrebno četiri minuta. Oba uređaja nude visoku rezoluciju štampanja od 600 x 1200 dpi. Océ PlotWave 340 and Océ PlotWave 360 imaju mogućnost istovremenog rada pa mogu da se iskoriste za štampanje a da se istovremeno kopira i skenira.

“Novi Océ PlotWave štampači obezbeđuju korisnicima način da štede vreme i novac prilikom štampanja, kopiranja i skeniranja manjeg obima tehničkih dokumenata. Oni postavljaju novi standard interakcije sa korisnikom i integracije sa oblakom, zajedno sa odličnim kvalitetom štampe i brzinom“, izjavio je Bart Džerads, Canon Europe direktor TDS-DGS grupe u Canon Europe.

Leave a Reply