Hardware · PC računari

Novi CANYON mrežni proizvodi i u beloj boji

Mnogi časopisi govore o tome, a trendovi u oblasti unutrašnjih dekoracija doma i nameštaja to potvrđuju: dodatna oprema jednostavnih linija i dizajna je vrlo popularna i ove sezone, a njihova popularnost među korisnicima koji brinu o stilu sve više raste.

Kako bi pomogao potrošačima da ostvare efikasnije i naprednije mrežne performanse bez kompromisa po pitanju stila, CANYON uvodi dva nova proizvoda u beloj boji. Svež izgled rutera CNP-WF514N1 i USB adaptera CNP-WF518N1 će sigurno upotpuniti svaki moderan enterijer.

Ova dva proizvoda nisu nova samo po stilu: oni takođe isporučuju odličnu konektivnost i brzinu prenosa podataka, i oba uređaja podržavaju brzinu od 150Mbps.

Kako bi se optimizirala bežična internet konekcija, CANYON nudi CNP-WF514N1, ruter sa 4 porta. Idealan za male kancelarije ili dom, ovaj uređaj obezbeđuje konekciju kompjutera, notebook računara, eksternih hard diskova i printera na mrežu putem bežične (802.11n) konekcije. Takođe, pruža pristup internetu i brzu štampu i razmenu fajlova. Uređaj je tanak i kompaktan radi što ugodnijeg pozicioniranja. CNP-WF514N1 je osmišljen imajući u vidu posebne potrebe poslovnih i profesionalnih ljudi, a kombinuje moderan dizajn i visok kvalitet.
Ključne karakteristike:

Integrisan 802.11b/g/n bežični access point (AP) sa brzinom transfera do 150 Mbps

Podržava WPA/WPA2 i 64/128 bit WEP encryption

Jedan WAN port, četiri 10/100 Mbps LAN porta

Integrisan firewall

Integrisan DHCP server

Interfejs naklonjen korisniku

Podržava WMM funkciju za multimedijalni i VoIP streaming

Kompatibilan sa WPS tehnologijom za jednostavnu i bezbednu konfiguraciju

Radi u različitim mrežnim režimima: AP, AP Client, Bridge, WDS i Universal Repeater

Preporučena maloprodajna cena: US$ 64.99

Da upotpunite ovaj ruter i obezbedite bežični kapacitet (802.11n) za standardne uređaje sa USB portom, desktop i notebook računare, CANYON preporučuje novi adapter CNP-WF518N1. On obezbeđuje pristup internetu kao i bržu štampu i razmenu podataka pri brzini od 150 Mbps. CNP-WF518N1 je pogodan za različite operativne sisteme, i pristupačno je rešenje za pouzdane i jednostavne bežične mreže. Ovaj uređaj je jednostavan za instaliranje, a poseduje kompaktan i atraktivan dizajn u beloj boji.

Ključne karakteristike:

Koristi USB port za konekciju na PC – fleksibilan je i jednostavan za instalaciju

High-speed bežična konekcije: ovaj proizvod podržava IEEE 802.11n (2.0 industrijski standard do 150 Mbps brzine transfera)

Kompatibilan sa starijim 802.11b/g uređajima koji rade na 11/54 Mbps

Podržava WEP i WPA/WPA2 encryption za bezbednu bežičnu mrežu od neovlašćenih korisnika

Kompatibilan sa većinom operativnih sistema

Preporučena maloprodajna cena: US$ 29.99

Leave a Reply