Hardware

Novi dizajn Samsungove veš mašine

Više funkcija, dodatni dugmići, deblje uputstvo za korišćenje, da li je to zaista ono što jedan proizvod čini dobrim? Da li je to sve što potrošači žele? U današnje savremeno doba, čini se da ne. Moderne porodice čine sve da od svojih domova stvore prave oaze lepote, harmonije i stila i biraju tehnološki napredne uređaje koji će im olakšati svakodnevni život i na najbolji način uklopiti u ambijent njihovog doma.

Brojna istraživanja su pokazala da korisnici danas veoma često osim primenjenih inovativnih tehnologija i brojnih funkcija kućne uređaje upravo biraju na osnovu dizajna. Nije tajna da svaki dobar dizajn polazi od korisnika, od nastojanja da se shvate sve njegove potrebe i navike. Tek tada se može stvoriti uređaj koji se kroz tehnologiju upakovanu u vrhunski dizajn transformiše u zaista smislenu vrednost za korisnika.

Novi dizajn Samsungove ves masine01

Rukovodeći se upravo ovim činjenicama, tim Samsungovih dizajnera stvorio je mašinu za pranje veša WW9000 čiji minimalistički i elegantni izgled, predstavlja pravu revoluciju u dizajniranju kućnih uređaja. U saradnji sa Krisom Banglom, jednim od tri najbolja automobilska dizajnera današnjice, kreirana je veš mašina koja ima neprolazni dizajn i najbolju tehnologiju u klasi. Cilj je bio da se redefiniše izgled uređaja i korisnicima ponudi vrhunsko funkcionalno i estetsko rešenje koje će na najbolji način zadovoljiti potrebe  modernih korisnika. Tako je dizajnirana veš mašina WW9000 kod koje su dugmići nestali, vrata su postala veća, a sve funkcije moguće je aktivirati  samo jednim dodirom.

Uklanjanjem nepotrebnih linija, kvaka i dugmića, dizajnirana je mašina za pranje veša koja svojom glatkom površinom i oblinama, pruža čistu eleganciju. Ravan front sa tamno plavim kristalnim finišom koji na vratima stvara izuzetan spektar boja kad god na njega padne svetlost, ful tač skrin u boji od 5 inča i talasasti dizajn na bočnim stranama otvaraju novo poglavlje u dizajnu kućnih ređaja. Zahvaljujući ovakvom dizajnu, lako se uklapa  sa drugim kućnim uređajima, nameštajem i celokupnim dekorom.

Od Vilijama Blackstouna, koji je svojoj ženi napravio prvu veš mašinu 1874. godine, pa do danas, ovi uređaji postali su prava mala umetnička dela, koja svoje mesto nalaze i na najuticajnijim svetskim dizajnerskim događajima. Tako je ova veš mašina predstavljena u okviru Samsung Premium kuće na Milanskoj nedelji dizajna, gde je prikazana budućnost uređenja enterijera, spajanjem Samsungove tehnologije sa delima italijanskih lidera u oblasti proizvodnje nameštaja. WW9000 veš mašina u prodaji je u Srbiji od sredine maja.

One thought on “Novi dizajn Samsungove veš mašine

  1. Аца

    Зашто тач скрин? Ни он није потребан. Само треба да се на машини направи УСБ или још боље ЛАН конекција и све да се управља преко рачунара. Онда би и сами могли да креирамо сопствене програме за прање веша.

Leave a Reply