Hardware

Novi Epson 3D projektori za kućni bioskop

Kompanija Epson predstavlja tri nova, vrhunska modela 3D projektora za kućni bioskop koji ljubiteljima filmova nude najkvalitetniju tehnologiju za prikazivanje filmova – uključujući osnovnu, povoljniju verziju za filmofile koji žele kvalitetno iskustvo velikog ekrana. Sa skoro duplo većim kontrastom u odnosu na prethodne modele i novom MHL konektivnošću za korisnike pametnih telefona i tableta¹, ova linija projektora takođe uključuje Frame Interpolation tehnologiju za 2D i 3D režime².

Ovoj liniji pripada EH-TW9200W, bežični Full HD³ model koji omogućava korisnicima da povežu svoje Full HD uređaje na projektor bez potrebe da uređaji budu u istoj prostoriji. Takođe je dostupan EH-TW9200 kao verzija koja ne poseduje bežično povezivanje.

epson projektor 9200

Ova linija pojektora takođe uključuje model EH-TW7200 koji nudi karakteristike koje se obično mogu naći u najvišoj klasi, kao što su širok ugao pomeranja sočiva, izuzetno veliki kontrast, i sve to sa znatno nižom cenom.

Sva tri modela su idealna za gledanje najnovijih filmskih hitova sa tamnim scenama punim senki, zahvaljujući velikom kontrastu koji omogućava tamnije i jasnije crne boje. EH-TW9200W i EH-TW9200 karakteriše jako veliki kontrast od 600,000:1, dok EH-TW7200 poseduje odličan kontrast od 120,000:1.

EH-TW9200W je takođe i jedan od prvih Epson projektora za kućni bioskop koji omogućava korisnicima da puštaju sadržaj direktno sa njihovih pametnih telefona ili tablet uređaja – uključujući fotografije, video sadržaj i muziku – zahvaljujući MHL portu.

Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, je izjavila: “Kao vodeći svetski proizvođač projektora već više od decenije4, mi konstantno unapređujemo našu tehnologiju kako bismo ponudili kućnim korisnicima najbolje moguće filmsko iskustvo. Pored toga, sva tri naša projektora su kompatibilna sa USB-punjivim Radio Frequency (RF) aktivnim 3D naočarima5 koje možete kupiti odvojeno. Sa RF konektivnošću, ove lagane naočare se mogu koristiti i do 10 metara od projektora i nude fantastično 3D iskustvo.”

Leave a Reply