Epson EB-W22 Projector
Hardware

Novi Epson prenosivi projektori za kancelarije i učionice

Epson najavljuje novu seriju prenosivih projektora visokog kvaliteta sa unapređenim opcijama za povezivanje i  umrežavanje. Ovi projektori su idealni za sale za sastanke i učionice, ali se takođe mogu koristiti i kao kvalitetna a pristupačna opcija za rad od kuće.

Nova serija prenosivih projektora, modeli EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH i EB-965H su dovoljno mali i lagani za prenošenje iz jedne u drugu prostoriju. Svi modeli dolaze sa torbom koja olakšava prenošenje i čuvanje ovih projektora.

Čitava serija koristi 3LCD tehnologiju koja obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji za izvanredan kvalitet slike i precizne boje. Kontrast od 10,000:1 čini detalje jasnijim, dok izbor rezolucija podrazumeva da projektore možete koristiti u prostorijama različite veličine i rasporeda.

 

Epson EB-W22 Projector

Epson EB-W22 Projector

Epson razume da je kontrola važna prilikom predstavljanja u obrazovnom i korporativnom okruženju. Ova nova serija dolazi sa softverom koji omogućava simultano projektovanje sa više uređaja, uključujući PC računare, tablete i pametne telefone. Funkcija moderatora dozvoljava korisniku, bilo da je u pitanju nastavnik, predavač ili prezenter na sastanku, da kontroliše prikazani sadržaj sa svog uređaja. Nova  A/V mute funkcija dozvoljava korisniku da pauzira prezentaciju, a takođe i čuva energiju tako što zamrači lampu za 70%. Troškovi se takođe štede zahvaljujući dugom radnom ciklusu lampe.

Svi modeli imaju unapređenu konektivnost za veći izbor i fleksibilnost, na koji god način nameravate da prezentujete. Projektori iz ove serije se mogu povezati na najnovije digitalne uređaje ili kompatibilne analogne proizvode, što znači da ne morate nužno menjati stari hardver. Povezivanje pametnih uređaja je krajnje olakšano zahvaljujući iProjection QR kod[1]konektivnosti – jednostavno skenirajte projektovani QR kod svojim pametnim uređajem kako biste se povezali i počeli sa radom. Sadržaj sa pametnih telefona se takođe može projektovati na veći ekran zahvaljujući podršci za MHL[2]. Digitalni video sadržaji visokog kvaliteta mogu se projektovati preko HDMI priključka. Za veću fleksibilnost, ova serija takođe dolazi sa žičnom LAN konekcijom i opcijom za Wi-Fi.

Modeli iz ove serije se podešavaju jednostavno uz horizontalnu i vertikalnu korekciju ivica slike, za savršeno projektovanu sliku bez distorzije, čak i kada slika ne pada ravno na projektovanu površinu. Takođe možete osloboditi radni prostor zahvaljujući funkciji zumiranja. Kuler koji se nalazi sa prednje strane znači da možete sedeti pored projektora a da topao vazduh ne ide direktno u vas.

Leave a Reply