Hardware

Novi Epson seminari

Polovinom septembra kompanija Epson će u saradnji sa ovlašćenim distributerom, kompanijom BS Procesor, održati dva seminara u Beogradu.

Prvi seminar će biti posvećen potrošnom materijalu za Epson štampače, gde će partneri biti informisani o najnovijim tehnologijama mastila za inkdžet štampače, kao što su Epson DuraBrite Ultra dugotrajna pigmentna mastila za različite vrste štampe i Epson Claria Photographic mastila koja obezbeđuju izradu živopisnih i nezaboravnih fotografija. Pored toga, biće reči i o Epson foto papirima koji uz malu cenu pružaju izuzetan kvalitet štampe.

Drugog dana u saradnji sa partnerima specijalizovanim u oblasti Epson štampača velikog formata, kompanijama Colorsys i DC Grafički Centar, Epson će održati već treću godinu za redom LFP (large format printer) seminar za svoje korisnike. Pored teorijskog dela o preciznim Epson tehnologijama koje se koriste u ovoj oblasti, posetioci će imati prilike da se upoznaju uživo sa najnovijim modelima Epson LFP štampača, kao što su Epson Ultrachrome HDR modeli Epson Stylus Pro 7900 i Epson Stylus Pro 9900. Prvi put u Srbiji će biti prikazan i Epson Stylus Pro GS6000 eko solventni štampač visokog kvaliteta.

Leave a Reply