Hardware · PC računari

Novi Epsonovi “laseri” za poslovne korisnike

Nova serija štampača omogućava štampanje u rezoluciji od 1200 dpi i postiže brzinu ispisa od 44 A4 stranice u minuti

Kompanija Epson, renomirani proizvođač A3 laserskih štampača namenjenih poslovnim korisnicima, predstavila je novu seriju štampača: AcuLaser M8000N. Reč je o jednobojnim A3 laserskim štampačima koji osiguravaju kvalitetnu štampu uz niske ukupne troškove. Epsonov AcuLaser asortiman već je cenjen na tržištu A3 laserskih štampača, a nova serija proizvoda sadrži rešenja koja unapređuju Epsonovu ponudu štampača namenjenih poslovnim korisnicima, te otvaraju nove mogućnosti za partnerske prodavce.

AL-M8000 serija štampača omogućava štampanje u rezoluciji od 1200 dpi i postiže brzinu ispisa od 44 A4 stranice u minuti. Zahvaljujući takvoj brzini koja u kombinaciji sa brojnim dobrim osobinama osigurava svestranu primenu, Epsonova AL-M8000N serija štampača pogodna je za poslovne subjekte i organizacije koji svakodnevno ispisuju dokumente A3 formata. AL-M8000N serija štampača takođe podržava Genuine Adobe PostScript ® 3, PCL6, PCL5e, ESC/Page i PDF Direct Print. Nadalje, Ethernet 10/100 Base TX, high-speed USB, paralelni interfejs i opcija korišćrnja Type B interfejsa omogućavaju raznoliku konektivnost ovog rešenja.

Iskoristite li mogućnost korišćenja dodatnih fioka za papir, kapacitet se povećava sa standardnih 650 stranica na 2150 stranica. Svi modeli takođe imaju opciju korišćenja pregrada – za sortiranje i razdvajanje štampnog materijala, što je vrlo korisno u dinamičnoj kancelariji. Uz temeljni AL-M8000N model, dostupne su razne druge jedinice, kao npr. AL-M8000DN duplex (obostrana) verzija te AL-M8000D3TN duplex verzija s tri dodatne kaaete za papir. Bitno je istaknuti i da se kod dvostrane štampe nimalo ne gubi na brzini ni kvalitetu.

Leave a Reply