Gadgets · Hardware

Novi Freecom proizvodi u ponudi Direct Linka

Ponuda atraktivnih, izdržljivih i kvalitetnih Freecom eksternih rešenja za čuvanje podataka, kako stonih, tako i prenosnih, osvežena je novim proizvodima.
Na prvom mestu po privlačnosti je novi ToughDrive Pink koji donosi sve prednosti najotpornijeg prenosnog diska na tržištu, ali sada u još atraktivnijem izdanju, prilagođenom pripadnicama lepšeg pola. Uređaj je obložen mekanom silikonskom masom “Barbie pink” boje i zanimljive 3D teksture.

Za korisnike Apple računara Freecom je pripremio i specijalnu verziju ToughDrive Pro U&F. Vlasnici Mac računara mogli su i ranije da koriste USB2.0 verzije svih Freecom eksternih diskova. Sada im je na raspolaganju verzija koja je primarno sa Firewire interfejsom, a poseduje i mini USB konektor te se može koristiti preko dodatnog USB kabla i u slučaju da Firewire nije raspoloživ. I svi korisnici PC platforme koji preferiraju Firewire interfejs zbog njegove optimizovanosti za prenos podataka bez angažovanja CPU-a, sigurno će toplo dočekati novi, snežno beli ToughDrive Pro U&F!

Za sve nove Freecom eksterne diskove posetite ovaj ToughDrive Pink koji donosi sve prednosti najotpornijeg prenosnog diska na tržištu, ali sada u još atraktivnijem izdanju, prilagođenom pripadnicama lepšeg pola. Uređaj je obložen mekanom silikonskom masom “Barbie pink” boje i zanimljive 3D teksture.

Za korisnike Apple računara Freecom je pripremio i specijalnu verziju ToughDrive Pro U&F. Korisnici Mac računara mogli su i do sada da koriste USB2.0 verzije svih Freecom eksternih diskova. Sada im je na raspolaganju verzija koja je primarno sa Firewire interfejsom, a poseduje i mini USB konektor te se može koristiti preko dodatnog USB kabla i u slučaju da Firewire nije raspoloživ. I svi korisnici PC platforme koji preferiraju Firewire interfejs zbog njegove optimizovanosti za prenos podataka bez angažovanja CPU-a, sigurno će toplo dočekati novi, snežno beli ToughDrive Pro

Leave a Reply