Hardware

Novi Genius proizvodi na sajmu COMPUTEX

Genius, vodeći svetski proizvođač periferija koje povezuju ljude i njihove uređaje u mobilnom i digitalnom svetu, predstavio je na sajmu Computex 2014 svoje inovativne proizvode koji korisnicima olakšavaju njihov digitalni život.

Nadovezujući se na uspešni CES 2014, Genius će takođe predstaviti nove proizvode kompatibilne sa najnovijim mobilnim uređajima kao što su Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Microsoft Surface ili iPad Air.

Svi novi proizvodi elegantno se uklapaju uz uređaje koje korisnici već upotrebljavaju. Osim za prenosne uređaje, Genius I dalje razvija i predstavlja nove periferije za profesionalne igrače i kancelarijske korisnike korisnike.

0603main

Posebno iz Geniusove ponude na sajmu Computex 2014:

  • SP-975BT – kompaktni prenosni Bluetooth zvučnik sa funkcijom One Touch Connect

SP-975BT je zvučnih malih dimenzija koji nudi bogat i glasan zvuk koji će vas navesti da podelite svoj ritam sa svima koji se nalaze u blizini. Zahvaljujući Bluetoothu 4.0 i tehnologiji NFC, za povezivanje vašeg uređaja i ovog zvučnika dovoljno je da ih međusobno dodirnete. Otpornost na prašinu i vodu po standardu IP54 čini ovaj zvučnik savršenim za prenošenje gde god putovali.

Genius-G-Shot-FHD300A-Waterproof-Camera

  • NX-6550 – Najpouzdaniji bežični miš

Preciznost i dugotrajnost baterije čine NX-6550 mišem za savršenu produktivnost – jedna AA baterija može ga napajati neverovatnih 18 meseci. Kvalitetan rad osigurava infracrveni senzor rezolucije 1200 tpi, a miš je i izuzetno udoban tokom svakodnevnog korišćenja, zahvaljujući pametnom dizajnu.

 

  • G-Shot FHD300A – Najbolji partner za snimanje sportova

Otkada je mnogim ljudima snimanje i deljenje trenutaka iz svakodnevnog života postala značajna društvena aktivnost – visokovalitetan uređaj za snimanje koji je pritom i prenosiv, postao je neophodan. G-Shot FHD300A opremljen je objektivom visoke osjetljivosti koji mu omogućava snimanje videa u Full HD rezoluciji. Sa ugrađenim Wi-Fi-jem, snimak možete veoma brzo prebaciti na vaš mobilni uređaj. Deljenje snimaka – bilo sa prijateljima ili celim svetom – u svakom trenutku je udaljeno tek nekoliko poteza prstom.

 

Genius je na sajmu predstavio i druge proizvode, uključujući bežične tastature, miševe, olovke, stalke i navlake za tablete, slušalice, bežične zvučnike i dodatke za profesionalne igrače.

 

Leave a Reply