Hardware

Novi HP multifunkcijski uređaji

Kompanija Hewlett-Packard lansirala je na tržište nekoliko multifunkcijskih uređaja koji omogućavaju poslovnim korisnicima efikasno obavljanje poslova štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene faks poruka.

Optimizovani za kancelarijska okruženja u kojima je potrebno obavljanje više poslova pomoću jednog uređaja, novi HP-ovi multifunkcijski uređaji pomažu preduzećima da maksimizuju radni prostor. Lakoća upotrebe, napredne funkcije, kao i brzina i pouzdanost u radu omogućavaju da multifunkcijski uređaji povećaju produktivnost korisnika i olakšaju obavljanje kancelarijskih poslova.

HP LaserJet M1319f MFP predstavlja najpristupačniji HP-ov crno-beli laserski uređaj koji poseduje mogućnost štampanja, kopiranja, skeniranja i slanje dokumenata faksom. Uredjaj ima ugrađenu telefonsku slušalicu, a fioka za automatsko uvlačenje papira kapaciteta 30 listova omogućava kopiranje, skeniranje i slanje faks poruka bez nadgledanja. Brzina štampanja je do 18 stranica u minutu, a štampanje prve stranice za manje od 8,5 sekundi. Dizajn je kompaktan radi uštede prostora na radnom stolu. Brz USB 2.0 način povezivanja omogućava jednostavnu instalaciju i korišćenje. Mesečni obim štampe je do 8.000 stranica.

HP Color LaserJet CM1312 MFP serija predstavlja najpristupačnije HP-ove laserske uređaje u boji koji omogućavaju štampanje, kopiranje skeniranje i razmenu faks poruka korišćenjem samo jednog uređaja. Brzina štampanja je do 8 kolor stranica u minuti i do 12 crno-belih stranica u minuti, uz to da su troškovi crno-bele štampe isti kao na HP-ovim crno-belim LaserJet modelima. Poboljšani ColorSphere toner daje žive boje, čiste linije, rezoluciju foto kvaliteta sa visokim sjajem i oštrijim tekstom na različitim medijima.

HP In-house Marketing Starter Kit paket programa, koji je uključen u ponudu, nudi uzorke fotografija, odličnih prezentacija i brošura, kao i CD sa šablonima, slikama i kuponima koji omogućavaju jednostavan početak kreiranja profesionalnih reklamnih materijala. Fioka za automatsko uvlačenje papira kapaciteta 50 listova omogućava kopiranje, skeniranje i slanje faks poruka bez nadgledanja. Napredno slanje faks poruka uključuje i memoriju za smeštanje 250 stranica u digitalnom formatu. Slotovi za memorijske kartice omogućavaju lako štampanje fotografija. Poseduje program za prepoznavanje teksta koji konvertuje papirne dokumente u elektronske.

HP Color LaserJet CM6040/CM6030 MFP serija idealana je za radne grupe sa 6 do 15 korisnika i odeljenja sa najviše 20 korisnika. Prilagođena je za kancelarije srednjih i velikih preduzeća u kojima je potrebno štampanje, kopiranje, skeniranje, razmena faks i digitalnih poruka preko samo jednog uređaja. Brzo štampanje i kopiranje do 41 stranice u minuti (modela CM6040), odnosno do 30 stranica u minuti (CM6030), bez obzira da li se radi o crno-belim ili kolor otiscima. Imaju mogućnost štampanja u A3 formatu i skeniranje i slanje dokumenata direktno na e-mail. Poboljšani HP ColorSphere toner i ImageREt 4800 daju žive, snažne boje, čiste linije, rezoluciju foto kvaliteta sa visokim sjajem i oštrijim tekstom na različitim medijima.

Napredno rukovanje papirom i mogućnosti za završnu obradu uključuju kreiranje knjižica i heftanje sa slaganjem. HP Color Access Control omogućava upravljanje tonerima u boji i bolju kontrolu troškova.

Leave a Reply