hp_laserjet_enterprise_m725f
Hardware

Novi HP Scanjet Sheet-feed skener, HP LaserJet i HP Officejet štampači

HP je predstavio nove proizvode, tehnologije i alatke dizajnirane tako da pomognu malim i srednjim preduzećima (MSP) da povećaju produktivnost i poboljšaju povezivanje.

Kada je u pitanju nabavka IT opreme, mnoga mala i srednja preduzeća pokušavaju da zadovolje svoje potrebe tako što balansiraju između performansi, kvaliteta i dizajna uređaja. Svestan ove činjenice, HP pomaže MSP sektoru da uspostavi ovu ravnotežu uz vrhunskenotebook računare najnovijeg dizajna i karakteristika, i pouzdana rešenja za štampanje koja se lako integrišu u poslovno okruženje. Pored toga, HP-ova ponuda je dizajnirana tako da se uklapa u budžete MSP sektora, a istovremeno pruža veći fokus na produktivnost i upravljivost.

hp_laserjet_enterprise_m725dn hp_laserjet_enterprise_m725f

HP rešenja za štampanje, skeniranje i kopiranje povećaju produktivnost i smanjuju troškove

Nova HP-ova rešenja za štampanje, skeniranje i kopiranje kombinuju efikasnost i jednostavnost upotrebe sa vrednošću samog uređaja i na taj način omogućavaju poslovnim korisnicima da naprave, sačuvaju i imaju pristup visokokvalitetnom sadržaju u najkraćem mogućem roku.

Novi modeli uključuju:

  • HP LaserJet Pro multifinkcijski štampač (MFP) M521 serija nudi brze i pouzdane mogućnosti štampanja, skeniranja i kopiranja kako bi pomogao preduzećima da brzo ispune zahteve potrošača i tržišta. Takođe, potrošači mogu jednostavno štampati materijale na ovim MFP uređajima i dok su u pokretu preko pametnih telefona ili tableta zahvaljujući HP ePrint,(11) AirPrint(12) i DirectPrint rešenjima.
  • HP LaserJet Enterprise M725, novi proizvod iz klase uređaja namenjenih kompanijama, nudi sigurno štampanje većeg obima na papirima različitih veličina (do A3 formata), kao i mogućnost skeniranja i kopiranja, po niskoj nabavnoj ceni.
  • HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed skener je namenjen preduzećima kojima je potreban jednostavan i intuitivan uređaj koji zauzima malo prostora. Ovaj kompaktni, inteligentni skener pravi čiste i jasne skenove kako bi poslovni procesi bili što efikasniji.
  • HP Officejet Pro 251dw štampač i HP Officejet Pro 276dw MFP nude profesionalnu štampu uz do 50 posto nižu cenu štampe po stranici od laserskih štampača(13) i mogu biti lako integrisani u postojeću IT infrastrukturu kroz napredna upravljačka i procesna rešenja.
  • HP Officejet 7610 e-All-in-One uređaj širokog formata pomažeposlovnim korisnicima da po pristupačnoj ceni izvrše kompletnu štampu unutar firme.

Dostupnost

Očekuje se da HP ProBook 400 serija i HP 200 serija poslovnih laptopova bude dostupna širom EMEA regiona u maju 2013. godine. Cena HP Probook 400 serije počinje od 399 evra. Cena HP 200 modela počinje od 299 evra.

HP LaserJet Pro MFP M521 serija, HP LaserJet Enterprise M725 i HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed skener su već sad dostupni širom sveta.

HP Officejet Pro 251dw štampač i HP Officejet Pro 276dw MFP su već sad dostupni širom EMEA regiona, a HP OfficeJet 7610 e-All-in-One uređaj širokog formata će biti na raspolaganju korisnicima od avgusta 2013. godine.

Leave a Reply