Kingston 960GB KC310 SSD
Hardware

Novi Kingston SSD od 960GB iz biznis klase

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je 960GB KC310 SSD koji poseduje najveći kapacitet u biznis klasi.

Kingston 960GB KC310 SSD

Kingston 960GB KC310 SSD

 

KC310 je prava zamena za HDD budući da njegov veliki kapacitet dozvoljava korisnicima da skladište više podataka i aplikacija.  Pokreće ga Phison PS3110-S10  četvorojezgarni, osmokanalni kontroler, pa KC310 pruža  neprevaziđene SATA Rev. 3.0 (6Gb/s) performanse i velike brzine čitanja i uspisa, kao i visoke IOPS perfomanse.

 

KC310 je idealan SSD za serverske i hosting i datacentar kompanije koje zahtevaju veći prostor za skladištenje. Disk omogućava kompletnu zaštitu podataka putem Advanced SmartECC™  i korekcije grešaka koda na flešu. Podaci mogu biti obnovljeni u slučaju greške, omogućavajući produženu NAND trajnost i pouzdanost. Zaštita od gubitka struje zasnovana na firmveru pomaže da se održi integritet podataka, budući da se podaci konstantno prebacuju na NAND kako bi se smanjilo vreme provedeno u keš memoriji.

“Kingston ima zadovoljstvo da doda ovaj disk svojoj liniji SSD-ova namenjenih poslovnim korisnicima koji žele ili imaju potrebu za skoro 1TB prostora za skladištenje podataka,“ izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Za poslovne korisnike koji žele da nadograde sisteme klijenata KC310 će biti idealan za servere osnovnog nivoa sa svojom kombinacijom brzina čitanja i upisa, IOPS performansama, visokim kapacitetom i naprednom zaštitom podataka.”

Pored KC310, Kingston u ponudi ima i KC300 seriju za korporativne korisnike koji zahtevaju  client management sofver to za centralizovano upravljanje i  sigurnosne polise za SSD-ove. KC300 SSD-ovi podržavajuTCG Opal 2.0, IEEE 1667 i Microsoft eDrive, a poseduju i napredni

 

mandžment potošnje energije i S.M.A.R.T. tehnologiju po korporativnim standardima. KC300 SSD-ovi koriste nagrađivani SandForce® SF2281 Flash kontroler i dolaze u kapacitetima od 60GB do 480GB.

KC310 i KC300 SSD-ovi su podržani trogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Leave a Reply