Hardware

Novi koncept Epson inkjet štampača

Početkom jeseni iz Epsonovog razvojnog centra plasiran je novi model inkjet štampača Epson Stylus D120. Ovaj štampač predstavlja veliku novinu na tržištu s obzirom na to da je prvi inkjet štampač koji poseduje sve prednosti laserskog štampača u pogledu brzine, ekonomičnosti i broja strana koje odštampa jednim kompletom kertridža, a ima i sve karakteristike koje su uobičajene za inkjet štampače: štampa u boji, fleksibilnost (štampanje teksta, kolor grafikona i fotografija odličnog kvaliteta) i energetska efikasnost.

Novi Epsonov štampač D120 dizajniran je da zadovolji potrebe zahtevnih korisnika, ukoliko im je potreban štampač velike brzine za štampanje teksta laserskog kvaliteta i fotografija živih boja. Ovaj model štampa 37 stranica u minuti, a prvi komplet kertridža potrošićete nakon čak 750 odštampanih stranica. Namenjen je kućnim, ali i poslovnim korisnicima u manjim ili srednjim preduzećima. Jednom rečju, Epson Stylus D120 je pravo rešenje za sve one koji ne prave kompromise i žele sve u jednom štampaču. Potvrda njegovog izuzetnog kvaliteta jeste i garancija od 3 godine koju proizvođač daje na uređaj.

Od svega, najbolja vest je to što Epson Stylus D120 možete da nabavite za samo 80 €. Na našem tržištu biće dostupan sredinom oktobra.
Pogledajte dilersku listu i informišite se o tome ko je prodavac Epson opreme u vašem gradu.

Za detaljnije informacije o štampaču Epson Stylus D120 možete preuzeti ovde brošuru.

Leave a Reply