Hardware

Novi Logitech Bluetooth audio adapter

Logitech je danas predstavio Bluetooth Audio Adapter koji će omogućiti da omiljene zvučnike pretvorite u bežični sound sistem na vašim pametnim telefonima ili tablet uređajima. Ovaj kompaktni audio adapter možete putem bluetootha bežično povezati s do dva uređaja.

“Postalo je uobičajeno da se muzika sluša preko pametnih telefona, a od sada zahvaljujući Logitech Bluetooth audio adapteru možete streamovati muziku na svojim PC zvučnicima ili kućnim stereo sistemima,” izjavila je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Preko adaptera ćete vrlo jednostavno povezati pametne telefone i tablet uređaje s bilo kojim žičanim zvučnicima i dobiti izvanredno audio iskustvo.“

logitech-bluetooth-wireless-speaker-adapter

S obzirom na to da adapter ima mogućnost istovremenog povezivanja dva različita uređaja i streamovanje zvuka s jednog od ta dva uređaja, s lakoćom ćete uživati u svojoj playlisti koja je sačuvana na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Ako se kojim slučajem uređaji nađu van dometa signala bežičnog prijema, prenos će se automatski obnoviti.

Adapter se jednostavno povezuje s zvučnicima pomoću analognog RCA ili 3.5 mm kabla za streaming ili kontrolu muzike, a na taj način možete slušati muziku i na udaljenosti od 15 metara. Da bi vam osigurao kvalitetnu akustiku, Logitech Bluetooth audio adapter je sinhronizovan na Logitech audio laboratoriju, tako da bez obzira odakle potiče streaming imate sigurnost da ćete konstantno uživati u izvanrednom audio doživljaju.

Novi Logitech Bluetooth audio adapter cena i dostupnost

Logitech Bluetooth audio adapter se očekuje u prodaji u aprilu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39,99 evra.

Leave a Reply