Gadgets · Hardware · Notebook-Netbook

Novi moderan i praktičan Canyon ranac

Od uvođenja u CANYON portfolio, notebook torbe se izuzetno uspešno prodaju, a novi modeli biće uvedeni ove godine kako bi se zadovoljila povećana tražnja. Prvi u nizu je model  CNR-NB2, ranac crne boje sa narandžastim i sivim detaljima.

Ovaj moderan notebook ranac upotpuniće vaš moderan i aktivan stil života. Komforu prenosa vašeg notebook računara doprineće pored njegove lakoće i ručke za nošenje na leđima ali i u ruci. Ranac poseduje nekoliko pregrada ali i specijalan džep za vaš  MP3/CD player sa otvorom za slušalice.

Ovaj ranac je zanimljivo rešenje za notebook računare veličine do  13.1”.  Pored ovoga, kao i sve CANYON notebook torbe,  CNR-NB2 je napravljen od laganog materijala otpornog na vodu (manja prolivanja tečnosti) za dugotrajnu upotrebu.

Za prenos vašeg notebook računara neophodna je pouzdana torba. CANYON veruje da pri odabiru torbe izgled i stil igraju značajnu ulogu. Odabrali smo nekoliko modela sa različitim karakteristikama i dizajnom kako bismo zadovoljili vaše zahteve i način života. U mogućnosti smo da vam ponudimo torbe i rančeve za laptop računare od  13.1″ do 15.4″.

Za više informacija o novim prizvodima kompanije CANYON, kliknite ovde.

Leave a Reply