Hardware · PC računari

Novi Motorolini uređaji – MC55 i VC6096

Špica Centar kao Premium Solution partner kompanije Motorola uskoro će ponuditi nekoliko novih uređaja. Ovom prilikom bi smo izdvojili novi mobilni računar MC55 i računar za vozila VC6096.

MC55 je naslednik vrlo uspešnog modela MC50 i primarno je zamišljen kao kompaktan i pouzdan računar za radnike i menadžere na terenu. Današnje poslovanje zahteva prikupljanje i obradu podataka direktno na licu mesta (npr. POS) gde je nemoguće iskoristiti pogodnosti kancelarije a MC55 nudi rešenje za tu vrstu problema. MC55 se očekuje na evropskom tržištu poćetkom 2009. Na internet prezentaciji Motorole možete pronaći opširniji opis.

Sigurno interesantna vest za sve koji traže najbolje moguće rešenje za poslovanje koje podrazumeva vozila i logistiku je da je Motorola predstavila računar za vozila najnovije generacije. VC6096 otkriva jednu totalno novu perspektivu poslovanja i pretvara Vaše vozilo u najmoderniju kariku poslovanja i značajno ubrzava i olakšava poslovanje. Više detalja možete pronaći ovde.

Leave a Reply