Categories
Hardware

Novi multifunkcionalni Xerox uređaji nude visokokvalitetnu štampu za male dimenzije

Novi Xerox multifunkcionalni štampači pomažu kompanijama da smanje troškove i uštede prostor zahvaljujući karakteristikama koje povećavaju efikasnost. WorkCentre® 5022/5024 donosi pristupačnu produktivnost za A3 formate uz brzo štampanje i kopiranje kao i dodatne opcije poput skeniranja u boji, visokokvalitetnog mrežnog štampanja i mogućnosti za korišćenje faksa.

Xerox uređaj je visoko produktivan, nudi skeniranje u boji i brzinu štampanja do 24 stranice u minutu kao i opciju faksa. Kapacitet papira je 1850 uz izlaznu isporuku stranica u 14 sekundi ili manje – za formate do A3 veličine.

xerox

Kompaktna veličina prihvatljiva je za manje radne prostore, a sa povećanom snagom i efikasnošću može zameniti uređaje većih dimenzija.

WorkCentre 5022/5024 dolazi sa novim, interaktivnim korisničkim interfejsom  zahvaljujući kom je jednostavno upravljati opcijama za redukovanje veličine dokumenata, odabir grafika ili nameštanje stranica na jednostrano ili dvostrano štampanje.

Novi WorkCentre takođe pomaže kompanijama u održivosti uz tonere koji su u skladu sa najvišim ekološkim standardima.

 

Cena i dostpunost

Xerox multifunkcionalni štampači 5022/5024 će biti dostupni od avgusta. Informacije o ceni mogu se dobiti kod ovlašćenih distributera i prodajnih partnera.