Sony HT-CT780 Sound Bar
Hardware

Novi Sony uređaji donose bioskopski doživljaj u dnevnu sobu

Bilo da ste strastveni ljubitelj filmova ili muzike, ovog proleća kućna zabava može ponovo da počne uz najnovije, stilizovane Sony Sound Bar i TV Base Speaker modele i moćno višekanalno pojačanje.

Sony HT-CT780 Sound Bar


Elegantna HT-CT780 traka sa zvučnicima omogućava uživanje u okružujućem 2.1-kanalnom sistemu zvučnika pri gledanju televizije, a takođe zauzima manje prostora u vašem dnevnom boravku. Sa fenomenalnih 330W, HT-CT780 traka sa zvučnicima pruža dovoljno snage da odgovori izazovima današnjih TV uređaja sa velikim ekranima od 46 ili više inča.

Sony HT-CT780 Sound Bar

Sony HT-CT780 Sound Bar

 

Zahvaljujući S-Force PRO Front Surround prednjim zvučnicima, filmski dijalozi, efekti i muzika, zvučaće odlično gde god da sedite. Dvosmerni zvučnici sa visokotoncima pružaju dodatnu prefinjenost i detalje zvuka, dok iz bežičnog niskotonca dolaze zvuci impresivno snažnog, produženog basa. Jednim dodirom, lako i brzo pristupite muzici sa vašeg pametnog telefona ili tableta, putem NFC i Bluetooth® veze. Dovoljno je da prislonite mobilni telefon uz traku sa zvučnicima i preko Sony SongPal mobilne aplikacije pustite omiljenu muzičku kompilaciju za vašu žurku. Tri HDMI ulaza omogućavaju jednostavno povezivanje sa svim vašim HD izvorima, samo jednom HDMI konekcijom sa TV uređajem. Ljubitelje kućne zabave i bioskopskog ugođaja obradovaće podrška širokom spektru HD audio kodeka, dok HDCP 2.2 prolaz omogućava potpunu 4K kompatibilnost.

 

 

Sony HT-CT380/HT-CT381 Sound Bar

 

Idealna za televizore do 46 inča, elegantna i tanka HT-CT380 traka sa zvučnicima može biti montirana na zid ili policu. Ovaj stilizovani model, uz moćni 2.1-kanalni surround zvuk snage 300W sa S-Force PRO Front Surround prednjim zvučnicima, omogućava da se prepustite uživanju u svetu okružujućeg zvuka. Kompaktni bežični niskotonac može biti postavljen na bilo kom mestu za emitovanje rezonantnog i ubedljivog basa. Baš kao i CT780 model, HT-CT380 traka sa zvučnicima sadrži One-Touch opciju slušanja muzike putem NFC i Bluetooth® veze, koja može biti kontrolisana sa telefona ili tableta, uz pomoć SongPal aplikacije. Takođe, dostupan je i model HT-CT381, sa srebrnom finalnom obradom.

 

 

 

Sony HT-XT100 TV Base Speaker

 

Smešten tačno ispod vašeg televizora, model HT-XT100 je 2.1-kanalni zvučnik sa ugrađenim niskotoncem snage 80W i solidno kontrolisanim basom iz integrisanog niskotonca, koji vam pruža dodatno bioskopsko iskustvo dok gledate filmove i televizijske emisije. Ukoliko imate problem da čujete razgovor između aktera na ekranu, pritisnite Voice dugme i jasnije ćete čuti dijalog. Slušajte muziku sa pametnog telefona preko NFC i Bluetooth® veze, ili ubacite USB memoriju i pustite omiljene pesme.

 

Najnovije verzije traka sa zvučnicima i zvučnika sa ugrađenim niskotoncem koji se stavlja ispod televizora iz Sony porodice kućnih bioskopa biće u prodaji u Evropi od proleća 2015. godine.

Leave a Reply