Hardware

Novi ugovor za distribuciju M SAN grupacije i Dell Inc.

Misija kompanije Dell je da tehnologiju učini pristupačnom većem broju korisnika i organizacija, da pomogne u stvaranju inovativnih rešenja koja omogućavaju pouzdanu i dugoročnu vrednost. Danas organizacija povezuje više od 5,4 miliona korisnika svakog dana.

Prateći tu misiju M SAN Grupa je prepoznata od strane Dell-a kao vodeći regionalni distributer IT proizvoda i usluga. Kao takav M SAN i Dell su potpisali ugovor o distribuciji.

M SAN je postao ovlašćeni distributer za Dell IT tehnološka rešenja i usluge. Ugovor obuhvata distribuciju na teritoriji Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Prema ugovoru o distribuciji, svi M SAN/KimTec partneri imaju pristup Dell portfoliju proizvoda i rešenja koji se sastoji od desktop računara (OptiPlex, Vostro i Precision serije), notebook-ova (Latitude, Vostro i Precision serije), servera (1s, 2s, 4s, Blade), storage sistema, softwer-a, print rešenja i mrežne opreme.

Potpisivanjem ugovora o distribuciji sa M SAN Grupom Dell zaokružuje njegovu prisutnost na tržištu putem prodajnih kanala u jadranskoj regiji. Ovim ugovorom Dell-ovi proizvodi i rešenja će postati široko dostupni svim IT partnerima i omogućiti im da ponude rešenja i usluge visoko sofisticirane Dell tehnologije”

Leave a Reply