ViewSonic-VX2703mh-LED
Hardware

Novi ViewSonic proizvodi u Srbiji

Kompanija ViewSonic, globalni proizvođač računarskih i komunikacionih rešenja, kao i potrošačke elektronike je danas objavila dostupnost novih proizvoda na tržištu Srbije koji čine već bogatu ponudu kompanije ViewSonic još konkurentnijom, omogućavajući krajnjim korisnicima da uživaju u najnovijoj tehnologiji po pristupačnim uslovima.

U kategoriji kućnih projektora se izdvaja model Pro 6200, model koji osigurava pravo HDiskustvo u vašem domu po povoljnoj ceni koja se uklapa u budžet mnogih korisnika. Prava rezolucija od 1280 x 720 piksela osigurava odličan kvalitet prikaza HD filmova i igara. A uz kombinaciju DLP® i BrilliantColor™ tehnologije, sa 2.700 lumena svetline i kontrastom od 3000:1 model Pro 6200 se uklapa u bilo koji kućni audio video sistem bez poteškoća. Životni vek lampe je preko 6.000 sati i samim tim se umanjuje ukupna cena eksploatacije i produžuje životni vek projektora. Naravno, tu je i HDMI ulaz kako bi se osigurao savršen prenos signala do samog projektora.

Na polju monitora možemo izdvojiti dva nova modela; model od 22 inča VX2210mh-LED i model od 27 inča VX2703mh-LED. Oba modela koriste napredni sistem LED pozadinskog osvetljenja koji uz kvalitet panelakoji je jedinstven za kompaniju ViewSonic osigurava kvalitet prikaza koji neće ostaviti ni jednog korisnika ravnodušnim. Naravno, uz LED tehnologiju se može očekivati i daleko niža potrošnja energije, kvalitetniji prikaz slike i manji profil samog monitora, čime se štedi prostor na radom stolu.

Model VX2210mh-LED je odličan izbor za sve tipove korisnika koji žele odličan monitor modernog dizajna uz najnoviju tehnologiju kao što je ClearMotiv® II koja osiguravaživahnu i čistu sliku bez zamućenja ili drugih distorzija.

Model VX2703mh-LED je namenjen zahtevnim korisnicima koji žele da iskuse svoje igre ili filmove na jedan potpuno nov način koji podiže kvalitet zabave na potpuno novi nivo.Takođe, ovaj monitor poseduje i VESA mount sistem montaže, što olakšavamontiranje monitora na zid ili druge ravne površine.

Leave a Reply