Hardware

Novi Xerox WorkCentre 5945/5955 multifunkcionalni štampač

Novi multifunkcionalan štampač (MFP) iz kompanije Xerox  omogućava povećanje produktivnosti, fleksibilnost, pouzdanost i  pojednostavljuje obavljanje posla u bilo kom radnom okruženju.

 

Novi Xerox WorkCentre® 5945/5955 kreiran je sa 1200 x 1200 dpi koji donose vrhunski kvalitet slike i štampa brzinom od 45/55 stranica u minuti. Sa brzinom štampe prve stranice od 7 sekundi i kapacitetom od 4.700 papira – ovaj uređaj pomaže kompanijama da završe više posla brže.

Xerox uređaji omogućavaju skeniranje, deljenje ili štampanje dokumenata – uz povećanu fleksibilnost. Uređaji imaju obostrano skeniranje, do 200 slika u minuti, a prilagodljivo skeniranje na dodir olakšava slanje skeniranih dokumenata na mejl, PC ili u oblak – samo jednim dodirom.

 

Budući da su uređaji opremljeni Xerox ConnectKey® tehnologijom, korisnici mogu da štampaju sa uređaja po izboru što ubrzava i olakšava štampanje. Xerox Mobile Print i Apple® AirPrint omogućavaju korisnicima sigurno štampanje sa gotovo bilo kog mobilnog uređaja, na bilo koji MFP, nezavisno o kom se brendu radi.

Osim toga, WorkCentre  koristi  Xerox Emulation Aggregation (EA) Toner. Kako bi kompanije bile sigurne, u WorkCentre 5945/5955 integrisana je McAfee® tehnologija koja  osigurava visok nivo sigurnosti podataka.

 

Leave a Reply