Hardware

Novi zanimljivi dodaci za Toshiba akcioni kamkorder Camileo X-Sports

Toshiba Europe danas predstavlja novi asortiman dodatne opreme za akcioni kamkorder Camileo X-Sports. Ovi dodaci, osmišljeni da omoguće snimanje svakog momenta akcije, su: teleskopska pritka, vakuumski nosač, stega, plutajuća palica i torbica za nošenje – idealni za raznovrsnu populaciju korisnika, od onih koji posećuju koncerte preko vikendaša i ljubitelja sporta, do obožavalaca adrenalinskih akcija. Novi praktični dodaci moći će da se kupe zasebno, kao dopuna postojećem izboru dodatne opreme.

 

Teleskopska pritka za snimanje iz različitih perspektiva

Toshibina teleskopska pritka ima svestranu primenu jer omogućava korisnicima da snimaju sebe i svoje prijatelje iz potpuno drugačije perspektive, ili da prosto „nadvise“ gužve poput onih na koncertima i muzičkim festivalima. Uz pomoć rotirajuće glave za kameru, koja se okreće za punih 360 stepeni, lovci na uzbuđenje sa lakoćom mogu da zabeleže mnogo više zanimljivosti iz svog okruženja. Sada, sa maksimalnom dužinom izvučene pritke od 94 cm, mogu da snimaju na zaista sasvim novom nivou.

Camileo_X-Sports_Floating_Stick_01

Vakuumski nosač za staklene površine

Uz pomoć vakuumskog nosača korisnici mogu da pričvrste svoj Camileo X-Sports kamkorder za razne staklene površine – što je savršeno za vozače koji kamerom snimaju svoju vožnju. Ovaj nosač koristi se i kada je kamera u providnom vodootpornom kućištu, uz sve prednosti brzog i bezbednog učvršćivanja kamkordera i pouzdanog snimanja.

 

Stega za montiranje na otvorenom

Stega omogućuje korisnicima da pričvrste svoj Camileo X-Sports kamkorder za čitav niz pokretnih predmeta. Idealna za aktivnosti na otvorenom, kao što su vožnja biciklima, veslanje ili skijanje, stega omogućuje lako postavljanje, sa lancem za podešavanje sile stezanja koji omogućuje korisnicima da pričvrste kameru za predmete različitih oblika i veličina, uključujući tanke i nepravilne objekte.

 

Plutajuća palica za vodene avanture

Plutajuća palica osmišljena je da zadrži kamkorder Camileo X-Sports na površini, ukoliko se ispusti u vodu. Ovaj dodatak istovremeno služi i kao zgodan pokazivač mesta, jer, plutajuća palica tada viri iz vode kao plovak i lako je uočljiva po svojoj jarko žutoj boji. Na podesivoj je narukvici i obezbeđuje da korisnik ne propusti nijedan izuzetan trenutak, bilo na suvom ili u vodi.

 

Camileo X-Sports torbica u kojoj se čuva sve

Korisnici sada mogu da nose svoj kamkorder Camileo X-Sports zajedno sa dodacima u modernoj X-Sports torbici. Dovoljno je prostrana za sve dodatke koji se isporučuju u paketu sa uređajem, a takođe i za dodatnu opremu po izboru, pa korisnici svu prateću opremu za snimanje mogu da imaju na jednom mestu i lako je prenose, gde god ih akcija povede.

 

Čvrsto građen: osmišljen za život u pokretu

Camileo X-Sports, akcioni kamkorder lansiran početkom ove godine, osmišljen je za snimanje momenata prepunih akcije. Uređaj ima LCD ekran dijagonale 5,08 cm (2 inča) na kome korisnici mogu da proveravaju tok snimanja i pregledaju materijal, uz mogućnost snimanja videa u Full HD rezoluciji sa 60 slika (60fps) u sekundi – ultraširokougaonim objektivom. U paketu sa kamkorderom stiže bogat izbor dodatne opreme uključujući i adhezivne nosače i daljinski upravljač. Camileo X-Sports je vodootporan do dubine od 60 metara u pratećem kućištu.

 

Novi asortiman dodatne opreme za Camileo X-Sports biće dostupan tokom poslednjeg tromesečja 2014. godine.

 

Leave a Reply