Hardware

Oboreno 10 svetskih rekorda na Asus Overclocking and Modding Challenge-u

Vikend u Beogradu bio je po svemu sudeći veoma buran, bar za one istinske ljubitelje hardvera koji su svoje vreme proveli i tržnom centru Delta City u Beogradu. Naime uz pomoć najboljih overklokera sa iz HW GURUS tima koji su došli iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i specijalnog gosta iz Poljske, „Xtreme Addict“ overklokera koji se je trenutno jedan od najboljih na svetu, oboreno je čak 10 svetskih rekorda, u Srbiji, u Beogradu, pred živom publikom.

Pored vrhunskog umeća ovih sjajnih momaka, dosta vremena je utrošeno na odabir pravih komponenti, te je korišćenja trenutno najbolja ploča na svetu, tj. ASUS Rampage IV Extreme,  najbolja na svetu NVIDIA GTX770 grafička karta pod oznakom ASUS POSEIDON-GTX770-P-2GD5, HyperX Predator KHX26C11T2K2/8X memorija i SSD-ovi, Coolermaster V1200 Platinum napajanja i Intel Core i7 4960X procesor koji je radio na neverovatnih 6000MHz.

Pored „predstave“ koju su nam priredili overklokeri, posetioci ove manifestacije imali su priliku da vide i tri najbolja PC moda kućišta gde su izlagačima dodeljene i vredne nagrade.

Leave a Reply