Foto · Hardware

Olympus µ 1010 sada i u ljubičastoj boji

Budite primećeni sa ljubičastom bojom veoma uspešnog Olympusovog fotoaparata µ 1010.

Ako ste slobodnog duha i stalno u pokretu, morate imati ovaj privlačan model koji u tankom, kompaktnom metalnom telu poseduje 10.1 megapiksela i neverovatan broj načina snimanja. 7x optički zoom omogućava korisnicima detaljno snimanje bilo kog objekta. A uz uključenu tehnologiju prepoznavanja lica i dvostruku stabilizaciju slike fotografisanje ne predstavlja nikakav problem bez obzira na uslove ili situaciju u kojoj se nalazite. Stilizovani Olympus µ 1010 u ljubičastoj boji već je dostupan na maloprodajnim mestima.

Ljubičasti µ 1010 savršen je pratilac svim individualcima: njegova razigrana boja i elegantan dizajn napravljeni su kako bi privukli poglede. Dovoljno je lagan i kompaktan da stane u svaki džep ili torbicu pa ga možete poneti gde god vas put nanese. Uz sve to, zbog produženog veka baterije, µ 1010 će biti spreman kad god ga zatrebate.

µ 1010 ima stil i sadržaj – u njega su ugrađene brojne karakteristike poput Dvostruke stabilizacije slike, koja koristi i mehanički stabilizator i visok nivo ISO osetljivosti kako bi sprečila mutne slike uzrokovano potresanjem fotoaparata. Uključena je i Tehnologija prepoznavanja lica uz koju je lako fokusirati lica na snimku. Uz sve to, BrightCapture tehnologija pojednostavljuje snimanje pri slabom svetlu posvetljujući sliku na 2.7”/6.9cm HyperCrystal LCD ekranu.

Mogućnost snimanja video zapisa i spajanja panoramskih snimaka u samom fotoaparatu prenosi digitalnu svestranost na sasvim novi nivo. Uz pomoć TruePic III procesora za obradu slika, snimci se obrađuju još brže, a kvaliteta slike je bez premca.

Leave a Reply