Foto · Hardware

Olympus µ TOUGH-8000

Ljudi kojima je često dosadno da sede kod kuće potreban je fotoaparat kao što je μ tough-8000 – hajtek spravica koja staje u svaku torbu.

Ovaj novi model je vodootporan do dubine od 10 metara, otporan na padove sa visine od 2 metra i poseduje precizni 3.6x širokougaoni optički zum. Sve ovo ga čini idealnim saputnikom za pohode u planine kanjone. Uz savršeno zgodni sistem kontrole „tapkanjem“, možete da upravljate funkcijama lupkanjem po ivicama fotoaparata.

Pored toga, μ tough-8000 poseduje Sistem dvostruke stabilizacije slike za savršenu oštrinu uz maksimalni zum ili za slikanje po slabom svetlu. Prema tome, obavezno ponesite fotoaparat u sledeću avanturu – ona naprosto čeka da uslikate.

Ovaj aparatić snima i u najtežim situacijama – otporan na padove do 2m**, vodootporan do 10m, izdržava pritisak od 100kg i otporan je na smrzavanje do -10°C. Poseduje izuzetno precizan 3.6x širokougaoni optički zum (28-102 mm*) za snimanje sjajnih prizora i odličnih slika iz blizine čak i u ekstremnim uslovima.

Za bolje odmeravanje uslova fotografisanja, ovaj aparat je opremljen manometrom za jednostavnu proveru pritiska vode i vazduha.

Leave a Reply