Hardware

OMEGA periferijski uređaji u ponudi Positive-a

Brand Omega dolazi iz Poljske i prvenstveno je namenjen plasmanu u zemlje Evropske Unije. Ono što ga odlikuje u odnosu na mnogobrojnu konkurenciju je odličan kvalitet, fino dizajnirano pakovanje i garancija od čak 36 meseci za većinu uređaja iz ponude.

Paleta koju OMEGA pokriva je veoma široka i kreće se od  hemijskih i mehaničkih sredstava za održavanje računara i opreme preko odličnih tastatura, miševa, USB habova, web kamera, mikrofona, slušalica, gejmerske opreme… pa sve do opreme za laptopove koja uključuje najkvalitetnije univerzalne punjače  koji se trenutno mogu naći na tržištu Srbije.

Novosadski Positive nudi OMEGU od juna meseca prošle godine  i prvi rezultati prodaje pokazuju da su korisnici prepoznali kvalitet, a naročito ih je obradovala činjenica da se dobija garancija od 36 meseci. To je znak poverenja proizvođača  u sopstvene proizvode i olakšava kupcima izbor pri kupovini svih navedenih periferija.

Ovim putem predstavljamo paletu OMEGA miševa, predvođenu  izvanrednim mišem za igranje OM-265 (na slici) koji ima performanse slične RAZER miševima, a prodaje se po mnogo pristupačnijoj ceni.

Ovaj model miša kao i sve ostale OMEGA proizvode možete naći kako u Positive prodavnici u Novom Sadu, Danila Kiša 5, tel 021/472 03 88, tako i u ONLINE prodavnici: www.positive.rs.

Leave a Reply