Hardware

Otvoren Laptop centar u Novom Sadu

Domaća  kompanija Laptop centar prepoznala je potrebu kupaca da na jednom mestu pronađu notebook računare svih renomiranih proizvođača i u skladu sa tim odlučila da otvori nekoliko prodajnih objekata po Srbiji, koji će biti namenjenih isključivo za prodaju laptop računara, dodatne opreme i rezervnih delova.

Jedan u nizu objekata je otvoren u Novom Sadu – 14. februaura 2009. godine. U ovom maloprodajnom objektu u redovnoj ponudi nalaziće se preko 30 različitih modela svih svetskih proizvođača: Acer, Asus, Dell, HP, MSI, Toshiba, Fujitsu-Siemens. Pored laptopova može se naći i ogroman izbor dodatne opreme koja će Vam olakšati i pomoći u radu sa Vašim računarima. Posebna pogodnost Laptop centra jeste poručivanja željenog modela: ukoliko se model koji želite ne nalazi na policama u objektu, možete ga poručiti i dobiti u naredna 24 časa.

Za one koji nemaju vremena da posete ovaj objekat biće omogućeno on-line poručivanje, preko web portala ove kompanije.

LAPTOP CENTAR NOVI SAD se nalazi u ulici Poštanska br.9 , broj telefona/faxa je 021/ 424-869  a radno vreme je radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 9 do 15h.

Leave a Reply