Hardware

Otvoren novi, najveći ComTrade Shop

Comtrade je otvorio najveću ComTrade Shop prodavnicu i tako kao jedan od najvećih domaćih lanaca maloprodajnih objekata specijalizovanih za IT proizvode, obradovao sve ljubitelje savremenog načina življenja, poslovanja i komuniciranja.

To je prvi IT Hipermarket kod nas i nalazi se u “Ušće” Shopping Center-u. Novi ComTrade Shop se prostire na 750 m2 i jeste zaista „mali hram“ za sve ljubitelje informacionih tehnologija.

Ovaj ComTrade Shop IT Hipermarket se izdvaja izuzetnom ponudom. Obezbedili smo izuzetan izbor najprestižnijih artikala preko 40 svetski priznatih i poznatih proizvođača IT opreme, i sve to u još prijatnijem, potpunijem i “komotnijem” prostoru. U ponudi je najveći izbor notebook i desktop računara, monitora, LCD televizora, štampača, mobilnih telefona, foto i video kamera, multimedijalnih plejera, opreme za gejmere, kao i sva prateća opreme za IT proizvode!

Za kupce kojima je potrebna “brza IT intervencija”u Shopu imaju Upgrade point za nadogradnju računara i notebookova, a moguće su i sitne popravke. Takođe, po prvi put u ComTrade Shop-u imaju specijalni segment namenjem gejmerima, jer imamo mini igraonicu i deo sa video igrama …
Uslovi plaćanja u ComTrade Shop-u čine svaku kupovinu dostupnom, jer robu možete platiti gotovinski, preko računa, svim platnim karticama, čekovima, kao i putem Diners Club & ComTrade Shop kartice (do 12 rata), a tu je i posebno kreditno odeljenje za one koji se odluče za potrošački kredit.

Leave a Reply