Hardware

Otvorena iLike Apple Premium Reseller prodavnica u TC Delta City

Dugoočekivana iLike Apple Premium Reseller prodavnica otvorena je u prizemlju tržnog centra Delta City u Beogradu, uz prisustvo brojnih posetilaca, ali i ličnosti iz medijskog i javnog života Srbije. Moderno uređen lokal sa specijalizovanim osobljem od 1. februara svim posetiocima nudi kompletan asortiman svih Apple i povezanih proizvoda za tržište Srbije. Ponuda podrazumeva kompletnu paletu Mac računara, monitora, dodataka i programa. Na raspologanju su i svi modeli iPod digitalnih playera, propratne opreme i iPad, koji se mogu isprobati na licu mesta uz stručnu konsultaciju zaposlenih.

iLike

iLike Apple Premium Reseller obradovao je sve kupce na otvaranju obezbedivši im popuste od 5 do 25 odsto na sve Apple proizvode i to zahvaljujući kolu sreće koje su okretale brojne poznate ličnosti među kojima su bili Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Nataša Ninković, Nebojša Glogovac, Nela Mihailović, Viktor Savić, Đule Van Gog i mnogi drugi. Prvih 100 kupaca na poklon je dobilo i po dve karte za drugi deo filma Montevideo, a sve okupljene je zabavljao DJ Pepe.

Otvaranjem iLike Apple Premium Reseller prodavnice, Begrad i njegovi stanovnici i posetioci dobili su jedno izuzetno mesto, za koje je baš Apple dizajnirao prostor, kompletno uređenje, ponudu i osmislio školovanje prodajnog osoblja, kako bi kupcu bilo omogućeno posebno i jedinstveno iskustvo kupovine planetarno popularnih Apple proizvoda.

2 thoughts on “Otvorena iLike Apple Premium Reseller prodavnica u TC Delta City

  1. Dragan

    Prestanite da otvarate ilegalne prodavnice. Apple se non stop buni zbog vasih smesnih izjava da je to premium reseller i slicno.

    Radim u Apple-u i imamo gomilu problema zbog drzave koja dozvoljava tako nesto.

  2. Ironhead

    Ilike se nalazi na spisku reseller prodavnica na zvaničnom APPLE sajtu. Ako stvarno radiš u APPLE-u trebalo bi da to znaš a takođe i podatak zašto se Iphone ne prodaje u Srbiji, pa bih voleo da nam objasniš o čemu se zapravo radi

Leave a Reply