Hardware

Otvorena nova prodavnica Apple proizvoda u Srbiji

Juče je u Beogradu otvorena nova prodavnica Apple proizvoda pod imenom Macola 2 iza koje stoji kompanija YU Epicentar. Prodavnica se nalazi u bulevaru Mihajla Pupina 165 na Novom Beogradu i predstavlja jednu od najvećih i najopremljenijih radnji ovakvog tipa kod nas.

Radnja ima ogroman izložbeni prostor, u kome možete probati sve aktuelne proizvode ovog brenda. Pored Apple-ovih Mac računara i mobilnih uređaja Macola radnja u ponudi ima i najrazličitije prateće dodatke za Mac-ove, kao i za ostale Apple uređaje, što je čini još interesantnijom i atraktivnijom.

Plan je da se jednom nedeljno održavaju prezentacije, promocije i ostali slični događaji, kako bi se u najboljem svetlu prezentovala Apple tehnologija, odnosno njena upotreba, sa posebnim akcentom na obrazovanje i kreativnu industriju.

Osnivač kompanije YU Epicentar i vlasnik Macola radnji gospodin Miodrag Popović Pop je na otvaranju radnje prisutnima poručio: Naš cilj je da inspirišemo i zabavimo naše mušterije pri svakoj njihovoj poseti, tako da naša radnja postane pravo mesto da kupite, da naučite, da potražite pomoć i da sa osmehom na licu dođete ponovo!

Više inforamcija o novoj Macola radnji potražite na Macola oficijalnom portalu – www.macola.rs

One thought on “Otvorena nova prodavnica Apple proizvoda u Srbiji

  1. Ironhead

    Sve dok razni “autorizovani” distributeri ne počnu da prodaju Iphone, neću verovati da je Apple stigao u Srbiju

Leave a Reply