Hardware

Otvoreno predstavništvo “Samsung Electronics Adriatic” zaduženo i za Srbiju

“Samsung Electronics”, svetski lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, najavio je otvaranje predstavništva koje obuhvata tržišta u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji i Albaniji. Predstavništvom “Samsung Electronics Adriatic” upravljaće Dal-Jae Kim, koji je prethodno vodio poslovanje u regionu na poziciji direktora “Samsung Electronics” predstavništva u Beču.

Glavnu promenu predstavlja direktna distribucija “Samsung” proizvoda, koju su ranije obavljali lokalni distributeri na svakom od ovih tržišta. To će omogućiti lokalnim kanalima prodaje da direktno komuniciraju sa “Samsungom”, uz pružanje individualne podrške i prilagođenih rešenja, što će približiti brend tržištu i kupcima. U isto vreme, “Samsung Electronics Adriatic” nastaviće da sarađuje sa svojim dugogodišnjim partnerima i održavaće izvanrednu saradnju razvijenu tokom prethodnih godina.

Osnivanje “Samsung Electronics Adriatic” takođe predstavlja i priliku za otvaranje novih radnih mesta – samo u Beogradu “Samsung” trenutno upošljava preko 20 novih radnika. (ekapija)

Leave a Reply