Hardware

Panasonic nastavlja poslovanje u Svilajncu

Kompanija “Panasonic” će ostati da posluje u Svilajncu, što je potvrđeno u nedavnim razgovorima čelnika kompanije i opštine, saopšteno je iz opštine Svilajnac.

Predsednica opštine Svilajnac Gorica Dimčić-Tasić demantovala je danas navode Predraga Milanovića, zamenika predsednika opštine Svilajnac, da “Panasonic” odustaje od investicija u tu opštinu jer je nezadovoljan raspodelom podsticaja za investicije u Srbiji.

– Opština Svilajnac dobila je juče, 27. decembra, dopis kompanije “Panasonic” kojim se izražava snažan protest protiv medijskih istupa gospodina Predraga Milanovića, zamenika predsednika opštine Svilajnac – navodi se u saopštenju Gorice Dimčić-Tasić.

– Niko ne sme da zloupotrebljava investitore u svrhe dnevne politike, a ovakvim izjavama sigurno ne podstičemo dolazak novih investitora u Srbiju. Moja vrata i vrata Svilajnca otvorena su za “Panasonic” i ogromno mi je zadovoljstvo da jedan takav sistem posluje u Svilajncu. Želim da nam saradnja u narednoj godini bude još uspešnija nego što je bila u ovoj i ništa me ne može pokolebati u uverenju da su budućnost “Panasonic”-a i budućnost Svilajnca neraskidivo vezane – ističe Gorica Dimčić-Tasić.

Leave a Reply