Hardware

Panasonic predstavio nove plazma TV i digitalne kamere

Panasonic, svetski lider na području razvoja i proizvodnje elektronskih proizvoda za široki raspon potreba potrošača, kompanija i industrije predstavio je nove modele svoji Viera TV uređaja uključujući TX- P54Z11E, TX – P50V10E i TX P46G15E NeoPDP plasma TV uređaja.

VIERA NeoPDP TV uređaje sa 600Hz karakterizuje raspon naprednih tehnologija koje garantuju  najoštriju i najjasniju sliku u pokretu. Tako su NepPDP uređaji najbolji izbor za sport, filmove i video igre. Nadalje ovi televizori imaju mogućnost osiguraanja dvostruke svetlosne efikasnosti u poređenju sa pređašnjim modelima. Rezultat: do 50 posto manja potrošnja energije bez uticaja na kvalitet slike.

Uz ovo VIERA TV uređaji nude sposobnost umrežavanja sa mnogim drugim uređajima putem interfejsa poput VIERA Link, VIERA Image Viewer, DLNA i VIERA CAST.

Panasonic je takođe predstavio nove modele Lumix digitalnih kamera. Jedna od njih, DMC-GH1 digitalna kamera sa izmenjivim objektivom, profesionalnim karakteristikama i funkcijama u kompaktnom kućištu jednostavnom za korišćenje – primila je u avgustu ove godine nagradu Evropska Multimedijalna Kamera 2009-2010, koju dodeljuje European Imaging and Sound Association (EISA).

Uz DMC-GH1, Panasonic je izložio i najnoviji dodatak svom LUMIX G Micro System – DMC-GF1. DMC-GF1, kog odlikuje umetničko ravno telo, ujedno i elegantno i kompaktno, debitovao je kao najmanji i najlakši sistemski aparat sa ugrađenim blicom. Panasonic je takođe predstavio LUMIX DMC-ZX1 digitalni fotoaparat iz nove ZX serije sa snažnim zoomom i neverovatno tankim i kompaktnim kućištem.

Iz širokog raspona audio uređaja kompanije Panasonic učesnici seminara mogli su da videti SC-HC4EP-S, novu generaciju micro hifi sistema sa iPod docking stanicom, tankog dizajna kao i utičnicom za USB, te bežični, super tanki SC-ZT1E-S speaker system izuzetnog dizajna koji dolazi sa dva zvučnika.

Leave a Reply