Hardware

Panasonic Soundbar nova paleta s mogućnošću zidne instalacije

Panasonic je predstavio svoju liniju tankih, zidnih audio sistema za tekuću godinu namenjenu evropskom tržištu. Panasonic SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 i SC-HTB8 modeli su opremljeni naprednom audio tehnologijom kako bi dočarali doživljaj pravog bioskopa u kućnom okruženju.

Panasonicovi najnoviji zidni Soundbarovi pružaju sveobuhvatni surround zvučni efekat s impresivnom dubinom, a njihov hibridni hardware dizajniran je kako bi postigao vrhunski kvalitet zvuka.

Svaki od modela ima dizajn trouglastog preseka radi stvaranja tanke i stilizovane forme, a nakošeni gornji deo osigurava dodatni prostor za postavljanje velikih zvučnika. Delta Form dizajn, osim što pomaže u dobijanju dinamičnosti zvuka, daje samom sistemu elegantan i atraktivan izgled na taj način upotpunjujući enterijer prostorije.

panasonic

SC-HTB880 model poseduje “4K Pass Through” funkciju, gde se 4K video signal učitava direktno s Blu-ray Disc reproduktora, čime se 4K TV doživljaj nadopunjuje s vrhunskim kvalitetom zvuka.

Kod SC-HTB880 modela prednji, središnji i surround zvučnici spojeni su u glavnu jedinicu koji u kombinaciji s bežičnim subwooferom i Multi Angle Soundom isporučuje 5.1 kanalni surround zvuk.

Ovaj vrhunski model sadrži 2. generaciju LincsD-Amp koji se može pohvaliti znatno poboljšanim performansama. Osim toga, nepravilnosti i druge distorzije smanjene su na minimum, čime se osigurava jasnoća zvuka u celosti.

Leave a Reply