Hardware

Partnerstvo kompanija Canon i DIGIEVER

Canon je objavio novo partnerstvo sa kompanijom DIGIEVER, vodećim dobavljačem rešenja za IP videonadzor i proizvođačem vrhunskih mrežnih kamera (network video recorders – NVR). Saradnja će omogućiti Canonu da približi svoju ponudu visokokvalitetnih mrežnih sigurnosnih kamera velikom broju novih kupaca koji traže kvalitetna i povoljna rešenja za nadzor.

Svi proizvodi kompanije DIGIEVER (uključujući modele DS-8200-RM Pro, DS-4200-RM Pro, DS-4200 Pro, DS-2100 Pro, DS-1100 Pro i DS-4000 i serija DS-2000) podržavaće ceo raspon Canonove ponude mrežnih kamera. Ova nova kompatibilnost sa NVR uređajima kompanije DIGIEVER koristiće krajnjim korisnicima koji traže manje, povoljnije instalacije – posebno u enterijerima; na primer u sektorima maloprodaje ili obrazovanja.

digiever

Mrežni NVR uređaji kompanije DIGIEVER podržavaće Canonovu ultrakompaktnu Full HD seriju S mrežnih kamera kao i njihovu funkciju detekcije predmeta u pokretu. Uređaji kompanije DIGIEVER kompatibilni su i sa Canonovom serijom VB-H i nude ugrađene inteligentne analitičke funkcije, uključujući detekciju predmeta u pokretu, napuštenih predmeta, uklonjenih predmeta, pokušaje opstruisanja rada kamere i detekciju prolazaka.

“Uveren sam kako će novo partnerstvo između kompanija DIGIEVER i Canon zadovoljiti različite zahteve u vertikalnim tržištima,” izjavio je Allen Tseng, menadžer proizvoda u kompaniji DIGIEVER. “Naši korisnici imaju visoka očekivanja kada su u pitanju naša rešenja i mi smo usredsređeni na to da ponudimo još efikasnija, intuitivna rešenja za nadzor koja se jednostavno koriste. Sklapajući partnerstvo sa Canonom, moćićemo da ponudimo našim korisnicima kvalitetno kombinirano rešenje koje koristi sve prednosti Canonove nadmoćne tehnologije u izradi objektiva.”

Julian Rutland, direktor planiranja i strategije u kompaniji Canon Europe, kaže: “Naš primarni fokus je bliska saradnja sa stručnim partnerima kao što je DIGIEVER kako bismo poboljšali našu ponudu sigurnosnih rešenja na tržištu mrežnih sigurnosnih kamera. Uvek tražimo načine za povećanje vrednosti koju dajemo našim kupcima, tesno sarađujući sa tehnološkim partnerima i stoga smo oduševljeni što možemo dovršiti integraciju sa proizvodima kompanije DIGIEVER kako bismo proširili naš europski doseg i ponudili jednostavno, cenovno povoljno sigurnosno rešenje.”

Canon koristi svoje 70-godišnje iskustvo proizvođača visokokvalitetnih objektiva kako bi razvio mrežne kamere koje nude izuzetan kvalitet slike i beleže slike najbolje u svojoj kategoriji, bez obzira na količinu svetla. Canonove mrežne sigurnosne kamere jednostavne su za instalaciju i podržane kroz povoljne uslove garancije.

Leave a Reply