Epson-EB-G6900WU
PC računari

2 nova Epson instalaciona projektora

Kompanija Epson, svetski lider na tržištu projektora, predstavlja dva nova instalaciona projektora sa velikim brojem inovativnih funkcija. Ovi projektori su idealni za iznajmljivanje i digitalno reklamiranje, Epson EB-G6900WU i EB-G6800 odlikuje veoma jako osvetljenje i  HDBaseT izlaz, te mogu projektovati sliku čak i na neravnim površinama i ćoškovima. Ovi modeli su takođe kompatibilni sa sočivima iz Epson EB-G5 serije – idealno za one koji žele da pređu na bolje instalacione projektore.

Epson-EB-G6800-theatre

Model EB-G6900WU ima WUXGA rezolciju ekrana, dok EB-G6800 projektuje slike rezolucije XGA. Ovi modeli takođe poseduju HDBaseT, najnoviju tehnologiju za prenos pet signala, uključujući nekompresovani HD video i audio, Power i Control, na udaljenosti do 100m putem standardnog cat5/6 kabla.

Slike koje se usmeravaju na neravne površine ili ugao sobe se automatski prilagođavaju, obezbeđujući sliku bez distorzije. Projektor se takođe može rotirati vertikalo za 360 stepeni kako bi korisnici mogli jednostavno pomerati sliku po čitavoj prostoriji, u skladu sa potrebama.

 

Epson-EB-G6900WU

Ovi projektori dolaze sa uobičajenim tehničkim odlikama velikog kvaliteta koje korisnici očekuju od Epsona. Detaljne boje su verno reprodukovane zahvaljujući Epsonovoj 3LCD tehnologiji dok se projekcije mogu videti pod različitim ambijentalnim osvetljenjima, zbog jednako visokih vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji.

Oba modela se jednostavno podešavaju i koriste, zahvaljući velikom broju jednostavnih instalacionih funkcija, kao što je poravnavanje piksela i izjednačavanje boja. Ove karakteristike obezbeđuju da kada jednom instaliraju projektore, korisnici mogu da se koncentrišu na sadržaj, a ne na doterivanje slike.

 

Džordž Sebastijan, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe je izjavio: “Ovi profesionalni instalacioni projektori su idealni za iznajmljivanje, zahvaljujući svetlim i jakim projekcijama i inovativnim karakteristikama koje poseduju. Na primer, spajanje ivica, znači da se može dobiti velika slika iz više projektora.”

 

Džordž dodaje: “HDBaseT poseduje veliki potencijal za integratore i Epson je među prvima koji je usvojio ovu aplikaciju na tržištu projektora. Uz interfejs koji uključuju video, podatke i paljenje preko Ethernet konekcije koja koristi standardne mrežne kablove, redukuje kompleksnost, vreme i troškove.”

 

 

Karakteristike

EB-G6900WU

EB-G6800

Izvanredan kvalitet slike zahvaljujući 3LCD tehnologiji

Jednako visoke vrednosti za WLO i CLO

6,000lm

7,000lm

Rezolucija

WUXGA

XGA

Uniformnost boja

Interpolacija frejmova

Korekcija slike na zidu i ćoškovima

Rotiranje projektora za 360°

Poravnavanje piksela

Spajanje ivica

Kompatibilan sa sočivima iz EB-G5 serije2

HD-BaseT

Novo opciono sočivo ultra-kratkog dometa, Off Axis i x1.2 zum

2 digitalna izlaza: HDMI i DisplayPort

Manuelno poravnavanje vertikalnih ivica slike +/-30 stepeni

Standardni opseg pomeranja sočiva

V: 67% / H:30%

V: 57% / H: 30%

 

 

Leave a Reply