Epson-EB-4850WU-Picture-2
PC računari

5 novih Epson instalacionih projektora za poslovna okruženja i obrazovne institucije

Kako bi firme, škole i univerziteti još lakše mogli da dobiju svetlije i jasnije slike, Epson je predstavio pet novih modela instalacionih 3LCD projektora. Ove modele karakterišu jačina osvetljenja od 5,200 lumena, kao i  instalirane opcije koje svakodnevnu upotrebu čine krajnje jednostavnom.

 

Ova serija obuhvata modele EB-4950WU i EB-4850WU sa Full HD WUXGA rezolucijom slike, EB-4750W sa WXGA rezolucijom slike i EB-4650 i EB-4550 sa XGA rezolucijom slike.

Epson-EB-4850WU-Picture-2

Epsonova 3LCD tehnologija sa jednako visokim vrednostoma za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boju znači da su projekcije svetle i jasne, da su boje intenzivne i verno reprodukovane, te da se sadržaj može prikazivati pri najrazličitijem ambijentalom osvetljenju. Takođe, svi modeli poseduju kontrast od 5000:1 kako bi obezbedili bogate i intenzivne crne nijanse, u svakoj prilici.

 

Svi modeli se jednostavno podešavaju zahvaljujući funkcijama koje su jednostavne za korišćenje. Uz mogućnost zumiranja, korigovanja ivica slike i podešavanja nagiba, svaki model se može brzo i jednostavno podesiti na različite načine bez zamućivanja slike i distorzije.

 

Frederik Haton, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Svi ovi modeli su idealni za instaliranje u velikim prezentacionim salama, amfiteatrima i velikim salama generalno, zbog velike jačine svetlosti i visokog kvaliteta slike. Takođe, ovi projektori nude veliku fleksibilnost sa funkcijom podeljenog ekrana, koja omogućava korisniku da projektuje slike sa odvojenih izvora. To znači da se mogu prikazati dve odvojene prezentacije sa individualnih laptop računara  ili čak sa zasebnog desktop vizualizatora kao što je Epson ELPDC20.”

 

Leave a Reply