PC računari

Albatech na sajam pakovanja PACKTECH 2009

Na sajmu pakovanja PACKTECH EXPO BALKAN 2009 nedavno održanom u Beogradu, firma Albatech predstavila  se sa više zanimljivih noviteta i promocija.

Promovisana je nova serija 7300 ink jet štampača renomiranog proizvođača Linx iz Engleske, čije osnovne odlike su: smanjeni troškovi ekspoatacije, kodiranje bez greške i maksimalno smanjeno vreme zastoja. Od Linx programa prvi put je prikazana i TT3 verzija sjajnog, već potvrđenog modela termal transver over printera.

Za označavanje pakovanja etiketima promovisan je kopletan automatski sistem za štampanje i aplikaciju etiketa. Albatech inženjeri su ga kreirali uz korišćenje proizvoda partnera: bar kod štampača Intermeca ( model PX4i ) i aplikatora švedske firme PMS IDENTICODE ( model PRD4 ). Sistem se u testiranjima pokazao kao veoma efikasan i pouzdan.

Vredno je pomenuti i promociju izuzetnog Intermec-ovog robusnog ručnog računara CN50 koji sem funkcionalnosti prilagođenih radu na terenu ima i mogućnost očitavanja 1D i 2D bar kodova sa obeleženih pakovanja i skeniranja dokumenata.

Leave a Reply