PC računari

AMD Fusion akceleratorska procesorska jedinica osvaja CES Inovacije

AMD danas je objavio, da je proglašen pobednikom indusriske CES Inovacije 2011 Dizajin i Inženjerstvo nagrade za njihov Fusion Akcelerisane Procesorske Jedinice (APU-ovi) u kategoriji računarskog hardvera. Proizvodi koji se nalaze u ovoj kategoriji, ocenjivani su od strane panela nezavisnih industriskih dizajnera, inžinjera i članova medija, nose cast izuzetnog dizajna i inženjerstva u najnovijim proizvodima potrošačke elektronike širom 35 proizvodnih kategorija.

AMD Fusion predstavlja novi pristup dizajnu procesora i zadovoljava korisničke potrebe sa radom mnogo zahtevnijih poslova i vizuelnog računarstva u fensi formi izrade sa dugotrajnom baterijom. Samo AMD APU-ovi su dizajnirani da isporuče moćne CPU i GPU računarske sposobnosti na jednom procesorskom čipu, za podmirivanje današnjih HD video, 3D i podatkovno-intezivnih poslova za svakoga ko traži bogato vizuelno računarsko iskustvo kad-god i gde-god žele.

Notbukovi, HD netbukovi i desktop računari izrade male-forme sa prvim AMD Fusion APU-ovima su zakazani za izlazak početkom 2011.

Leave a Reply