amd-g-serija
PC računari

AMD na SIGGRAPH 2013 konferenciji predstavlja izuzetno vizuelno iskustvo

Danas na 40-oj SIGGRAPH 2013 Internacionalnoj Konferenciji i Izložbi, AMD (NYSE: AMD) je zajedno sa vrhunskim industrijskim liderima Adobe-om, Autodesk-om, Christie-om, Dell-om, i Optis-om prikazao sjajno vizuelno iskustvo za kreiranje sadržaja. Demonstracija AMD FirePro™ profesionalne grafike sadrži prikaz unikatnih animacija, simulacija i druge vidove kreativne hardverske i softverske saradnji sa industrijskim liderima svim posetiocima SIGGRAPH 2013 konferencije iz svih krajeva sveta.

amd

Snažnim usvajanjem OpenCL™ standarda, u mesecima koji su prethodili SIGGRAPH 2013 konferenciji, AMD FirePro grafika je stekla pozitivan zamah. Nedavna dostignuća i pobede koje je ostvarila AMD FirePro grafika uključuju:

   

  “Sjajne pozitivne reakcije na AMD FirePro čine ovu SIGGRAPH 2013 konferenciju još značajnijom za nas i veoma smo uzbuđeni da prikažemo naša dostignuća posetiocima iz celog sveta,” kaže Dejvid Kjumings (David Cummings), viši direktor i generalni menadžer, Profesionalne Grafike u AMD-u. “Uz vrhunskom saradnjom sa kompanijama poput Adobe-a, Autodesk-a, Christie-a, Dell-a i Optis-a, mi smo posvećeni omogućavanju tvorcima digitalnog sadržaja oživljavanje njihovih kreacija  pomoću AMD FirePro grafike kao ključnog dela njihovog vizuelnog računarskog iskustva.”

  “Na AMD-ovom štandu, umetnici će imati priliku da isprobaju Autodesk Maya i 3ds Max 3D softver za animacije i vizuelne efekte, pokrenute na radnim stanicama sa AMD FirePro grafikom,” kaže Rob Hofman (Rob Hoffmann),viši marketing menadžer proizvoda, u Autodesk Media & Entertainment. “Moćna kombinacija AMD hardvera i Autodesk softvera može pomoći u povećanju produktivnosti i kreativnosti, bržem završavanju zadataka i pružanju umetnicima više vremena za isprobavanje novih ideja.”

  “Christie je ponosan što je ove godine za AMD-ov štand na SIGGRAPH-u obezbedio prvi i jedini na svetu 4K 3-čip DLP® projektor, Christie D4K2560, koji radi na 60Hz” kaže Leri Pol (Larry Paul), viši direktor, Tehnoloških i Vizuelnih Rešenja, u Christie-u. “Kao globalni lider na tržištu vizuelnih tehnologija, Christie razume visoke standarde koje zahtevaju tvorci digitalnih sadržaja sa kojima su sigurni da je prikaz slike ispravan u različitim aplikacijama uključujući i živopisna vizuelna rešenja.”

  “Dell i AMD nastavljaju saradnju u pružanju moćnih radnih stanica koje zahtevaju tvorci digitalnih sadržaja,” kaže Efrejn Rovira (Efrain Rovira), izvršni direktor, Dell Precision radnih stanica. “Na SIGGRAPH-u 2013, posetioci će na delu imati priliku da vide zajedničku snagu Dell-a i AMD-a. Bez obzira da li se radi o Dell Precision T7600 radnoj stanici ili Dell Precision M6700 mobilnoj radnoj stanici, superiorni vizuelni kvalitet i grafičke performanse su kritični faktor za pouzdane rezultate ujedinjene sa kreativnom maštom.”

  “Mi smo ponosni što imamo Optis-ov THEIA-RT na AMD-ovoj izložbi kako bi prikazali na fizici-baziran rendering za izuzetno precizno renderovanje slika,” kaže Nikolas Dalmaso (Nicolas Dalmasso), VP Menadžer R&D, u Optis-u. “Kombinacija THEIA-RT sa AMD FirePro grafikom nudi napredno mapiranje tekstura, podršku za aktivni/pasivni stereo, hibridno senčenje, raytracing, rendering i još mnoge druge ključne sposobnosti koje zahtevaju profesionalni korisnici.”

  AMD će imati izložbu na SIGGRAPH 2013 konferenciji od 23. Jula do 25. Jula u Anaheim Konferencijskom Centru na štandu br. 521. AMD učestvuje na Siggraph-ovom Real-Time Live događaju 23. Jula sa “Dodavanje veće živopisnosti vašim likovima pomoću TressFX-a” – prve na svetu implementacije sistema fizike kose u realnom-vremenu za-svaku-vlas. AMD će održati dve prezentacije u Tech Talk teatru: “ACES Dekodiranje u Realnom-Vremenu i AMD FirePro GPU-Omogućena RRT/ODT Obrada u 4K” 23. Jula od 11:15 do 12:15, i “AMD FirePro Tehnologije za Vizuelno Računarstvo” 24. Jula od 11:15 do 12:15.

   

  Leave a Reply