PC računari

AMD noviteti na COMPUTEX TAIPEI sajmu 2012

 AMD  će dočekati kupce, partnere i posetioce COMPUTEX TAIPEI 2012 sajma sa demonstracijamadruge generacije AMD A-Serije Akcelerisanih Procesorskih Jedinica (APU-ova) i najnovijih AMD E-Serije APU-ova, oba dizajnirana za najbolje-u-klasi PC igračko i multimedijalno iskustvo i dugo trajanje baterije.

Uvodno dešavanje, 6. Juna ujutro, će imati naglasank na raznovrsnosti palete originalnih proizvođača opreme (OEM) i nezavisnih proizvođača softvera(ISV) koji podržavaju AMD-ovu ponudu proizvoda 2012, te će pružiti najsvežije informacije o novim proizvodima, i prikazati snagu aplikacija koje se oslanjaju na jedinstvenu procesorsku snagu APU-ova.  Biće takođe dosupan i Direktan Internet prenos  događaja “Brilijantniji Život”.

“Ne postoji bolje mesto od COMPUTEX  sajma na Taivanu gde  smo u prilici da iskažemo svo naše poštovanje prema kupcima i partnerima, i gde smo u prilici da im se zahvalimo na njihovom doprinosu rapidnom razvoju APU ekosistema,” kaže Lisa Su, viši potpredsednik i generalni menadžer, odeljenja AMD Globalnog Poslovanja i domaćin predstojećeg dogaćaja. “AMD je uvideo da korisnici još odavno žele bolje vizuelno-zahtevno, zabavom-fokusirano PC iskustvo i prema tome smo kreirali strategiju proizvoda koji unapređuju baš ta iskustva. Ove nedelje ćemo ponosno sa svetom podeliti najnovija dostignuća i napredak koji smo ostvarili sa našim kupcima.”

Sistemi bazirani na najnovijim AMD A-Serije APU-ovima, od strane globalnih proizvođača računara, biće izloženi na štandu L0607 u TWTC Nangang Izložbenoj Hali, gde je AMD prisutan kao dobitnik nagrade Najbolji Izbor 2012 COMPUTEX TAIPEI sajma drugu godinu zaredom.

 

Svi novi sistemi, od ultratankih notbukova do snažnih desktopova, imaju koristi

Druge generacije AMD A-Serije APU-ovi predstavljeni sredinom maja, a koji će se tokom ove nedelje naći na rafovima prodavnica u desktop sistemima, omogućavaju najbolje-u-klasi PC igranje i najbolje zabavno iskustvo te odnose nove sposobnosti koje obuhvataju:

 

  • ·         AMD HD Media Akcelerator, sa unikatnim setom tehnologija dizajniran je za optimizaciju  kvaliteta videa dostupnog na svim menijima i Interetu, a omogućava i akceleraciju konvertovanja video fajlova;
  • ·         Uvećanje CPU performansi i do 29 perceata[i] povećanjem procesorske brzine zahvaljujući najnovijoj multi-jezgarnoj x86 arhitekturi, sa trećom generacijom AMD Turbo Core technologije pmomoću koje se snaga dinamički prebacuje između CPU i GPU jedinica u zavisnosti od potreba aplikacije;
  • ·         AMD Radeon™ HD 7000 Serije grafikau za uvećanje grafičkih performansi i do 56 procenata u poređenju sa predhodnom generacijom[ii]. Za uvećanje performansi stotina aplikacija, kombinacija, CPU i GPU jezgara isporučuje više od 700 gigaflopsa računarske snage [iii] – nekoliko puta više od najbržeg x86 CPU-a;
  • ·         Podržku za AMD Eyefinity Tehnologiju pomću koje je moguće povezivanje i do četiri monitora za multi-monitorsko igranje i rad [iv];
  • ·         Podršku za AMD Radeon™ dualnu grafiku kojom se performanse mogu unaprediti i za do 75 procenata dodavanjem diskretne grafičke kartice uz APU5.

 

Desktop sistemi su već danas dostupni od strane Acer-a, Asus-a, HP-a i Lenovo-a, uključujući jedinstvene Sve-u-Jedan (AIO) PC-je.

Leave a Reply