PC računari

AMD odabrao SAPPHIRE kao ekskluzivnog partnera za globalnu distribuciju AMD FirePro Profesionalne Grafike

AMD se udružio sa idealnim partnerom, SAPPHIRE-om, kako bi unapredio globalnu distribuciju AMD FirePro Profesionalne Grafike

AMD  je danas predstavio SAPPHIRE Technology kao svog partnera za globalnu distribuciju AMD FirePro™ profesionalne grafike. Globalni dobavljač i vodeći proizvođač inovativnih tehnologija, SAPPHIRE je uspešno sarađivao sa AMD-om duže od jedne decenije, nudeći AMD-ove proizvode na mnogim tržištima sveta a takođe obavljao je i ulogu glavnog distributivnog partnera AMD FirePro profesionalne grafike u Aziji.
Partnerstvo o distribuciji će biti od koristi u pružanju jače podrške za AMD FirePro profesionalnu grafiku tako što će doneti nove resurse u ekosistem kompanija globalnog AMD-ovog distributivnog kanala.

amd-r

“Dugi niz godina smo imali snažan, produktivan i uzajamno koristan odnos sa SAPPHIRE-om. Ova nova saradnja čini još jedan uzbudljiv korak u našoj nagradama bogatoj istoriji AMD grafike te otvara pristup novim tržištima za AMD FirePro profesionalnu grafiku,” kaže Dejvid Kamings (David Cummings), viši direktor i generalni menadžer, Profesionalne Grafike u AMD-u. “AMD je posvećen rastu na tržištu profesionalne grafike, i kako smo se razvijali zahvaljujući uspehu AMD FirePro profesionalne grafike, potražili smo distributivnog partnera koji će nam omogućiti da proširimo naš doseg, podrži rast prodaje i usvoji nove prilike. SAPPHIRE je bio logičan izbor.”
AMD je angažovao SAPPHIRE za pružanje fokusirane distribucije na globalnom nivou. SAPPHIRE-ovo iskustvo u mnogim regionima – uključujući više od pet godina na Azijsko – Pacifičkom tržištu radnih stanica – omogućavaju AMD-u zadovoljavanje potreba još većeg broja korisnika širom sveta.
“Veoma nam je drago što smo primarni šampion distributivnog kanala,” kaže Adrijan Tomson (Adrian Thompson), potpredsednik marketinga u SAPPHIRE-u. “SAPPHIRE poseduje iskustvo u ključnim profesionalnim tržištima na koje cilja AMD FirePro uključujući proizvodni CAD, medije i zabavu, ekranske zidove i još mnogo toga. Učvršćivanjem naše saradnje sa AMD-om, obe kompanije su na dobitku. Veoma smo uzbuđeni našom većom ulogom u proširivanju dosega AMD FirePro profesionalne grafike.”
Partnerstvo u distribuciji na snagu stupa odmah, te će AMD FirePro proizvodi biti distribuirani kroz kanal putem SAPPHIRE-a od 1. Oktobra 2013. U međuvremenu će proizvođači originalne opreme (OEM-ovi) još uvek biti u mogućnosti da kupe AMD FirePro proizvode direktno od AMD-a.

Leave a Reply