amd_rg2133
PC računari

AMD Radeon RG2133 i AMD Radeon RAMDisk memorije za igrače

 AMD je juče predtavio AMD Radeon™ RG2133 Igranima namenjenu Seriju Memorije (Gamer Series Memory) i Radeon™ RAMDisk 4.1. AMD Radeon RG2133 Igračima namenjena Serija Memorije je jedina memorija na tržištu koja nudi XMP i AMP memorijske profile u jednom pakovanju, što omogućava ultimativno lako overklokovanje na obe platforme. 

AMD Radeon RG2133 Igračima namenjena Serija Memorije će biti isporučivana sa besplatnim AMD Radeon™ RAMDiskom od 64GB, koji sadrži unapređene funkcionalnosti za učitavane-i-snimanje. Kada se upari sa AMD A10 Serijom APU-ova, AMD Radeon RG2133 Igračima namenjena Serija Memorije će unaprediti broj sličica-u-sekundi (FPS) čak i do 22 procenta.

amd_rg2133

 

Igračima namenjena Serija Memorije je deo AMD-ove Ujedinjene Igračke Strategije (Unified Gaming Strategy), inicijative koja postavlja AMD tehnologije u srce digitalnog igranja i igra ključnu ulogu u pružanju vrhunskih performansi, izuzetnog iskustva i maksimalne vrednosti za sve PC igrače.

“AMD Radeon RG2133 Igračima namenjena Serija Memorije je naoružana sposobnostima dizajniranim da nadvisi konkurenciju u bilo kom pogledu,” kaže Roman Kiričinski (Roman Kyrychynskyi), proizvodni direktor, Grafičke Poslovne Jedinice u AMD-u. “Dizajnirana je sa multi-platformskom kompatibilnošću na umu, AMD Radeon RG2133 donosi najnaprednije tehnologije, kao i beskompromisan kvalitet i kompatibilnost za sve PC igrače.

Novo predstavljena Igračima namenjena Serija Memorije je sastavljena od visoko kvalitetnih komponenti što omogućava pružanje vrhunskih memorijskih performansi i vrhunsku pouzdanost. U saradnji sa Dataram-om, AMD-ovim partnerom za proizvodnju memorije, AMD sa ponosom predstavlja Igračima namenjenu Seriju Memorije u svojoj ponudi, kao i unapređene performanse AMD Radeon RAMDiska koji igračima entuzijastima pruža značajno brže učitavanje njihovih omiljenih igara, brže čuvanje pozicija i eliminaciju frustriranja4.

“AMD i Dataram su zajednički radili na značajnom unapređenju dinamičkog, pozadinskog, ne-ometajućeg RAMDisk iskustva,” kaže Džejson Kulkins (Jason Caulkins), CTO, Dataram-a. “Ovo ističe AMD-ovu i Dataram-ovu stalnu posvećenost pružanju visoko-preferansnih memorijskih proizvoda za PC entuzijaste.”

 

Karakteristike i prednosti AMD Radeon™ RG2133 Igračima namenjene Serije Memorije

●     Podrška za XMP i AMP Tehnologiju: Dizajnirana je i testirana kako bi se ostvarila široka kompatibilnost na svim platformama.

●     Prikladna za Svakoga: Sjajna je opcija za svakog, od povremenih do strastvenih igrača i svih onih između.

●     Neverovatno Povoljna: Dolazi sa besplatnim Radeon RAMDiskom od 64GB sa unapređenim učitavanjem-i-snimanjem kao i sa doživotnom garancijom proizvođača1,4.

●     Stalno Hladna: Poseduje visoko-kvalitetan aluminijumski hladnjak za unapređenu disipaciju toplote.

Leave a Reply