PC računari

AMD ugradna G-Serije platforma sada podržava Windows Compact 7

AMD (NYSE: AMD) je danas objavio da njegova AMD ugradna G-Serije platforma sada podržava Ugradni Windows Compact 7 operativni sistem, Ugradni Windows CE Realnog-Vremena operativni sistem naredne generacije. Ugradni Windows Compact 7, uparen sa AMD Ugradnim G-Serije Akcelerisanim Procesorskim Jedinicama (APU) je optimizovan da pruži opcijama bogate aplikacije na malim, specijalizovanim uređajima namenjenim industriskim granama poput medicine, maloprodaje i industriske automatizacije. Proizvođačima ploča, modula i sistema, kao i svima drugima, pruža se mogućnost da razviju širok niz aplikacija koje zahtevaju visoke performanse i integrisanu grafiku sa minimalnom veličinom, minimalnim zagrevanjem i minimalnom potrošnjom.

“AMD je u potpunosti posvećen svojim klijentima i nudi im najširu moguću podršku operativnih sistema kako bi im pomogli da svoje uređaje što je ranije predstave na tržištu sa što manjim troškovima,” kaže Badi Broker (Buddy Broeker), direktor, AMD Ugradnih Rešenja. “Besprekorna podrška za ugradni Windows Compact 7 operativni sistem, garantuje da su kupci AMD ugradne G-Serije savršeno opremljeni kako bi u potpunosti iskoristili sve prednosti omogućene kombinacijom ovih vodećih tehnologija.”

AMD ugradni G-Serija APU-ovi postavljaju novi standard za visoke performanse, procesorsku snagu i multimedijalne sposobnosti ugradnih sistema. Sa kombinacijom AMD RadeonTM grafike i nieske potrošnje “Bobcat” x86 jezgra, AMD ugradni G-Serije APU-ovi su sposobni da isporuče superiorni odnos performansi-po-vatu.

“Mi smo veoma uzbuđeni što je AMD proširio podršku za svoje G-Serije APU-ove i na Ugradni Windows Compact 7 operativni sistem, pružajući OEM-ovima resurse da pruže inovacije u širok spektar specijalizovanih uređaja,” kaže Stiven Bridžlend (Steven Bridgeland), produkt menadžer za Ugradni Windows u Microsoft-u. “Ova unapređenja će pomoći proizvođačima uređaja da na najbolji način iskoriste Ugradnu Windows Compact platformu za kreiranje industrijski-vodećih tehnologija koje pokreću inteligentne sisteme.”

Sposobnosti koje poseduje Ugradni Windows Compact 7 uključuju Silverlight za Ugradni Windows, unapređenu verziju Internet pretraživača sa podrškom za Adobe Flash 10.1, i podršku za multi-dodirni interfejs optimizovan za intuitivan, prirodan unos i gestovima-baziranu interaktivnost.

Leave a Reply