PC računari

Apacer AC230 3.0 eksterni hard disk

Još uvek čekate da završite bekap ili transfer tona digitalnih podataka koje imate? Svako zna da je vreme neprocenjivo, i pošto ga i mi tako vrednujemo, Apacer je ponosan što može da objavi lansiranje novog AC230 USB 3.0 eksternog HDD-a. Sa brzinama čitanja i pisanja do 92MB i 85 MB u sekundi, novopredstavljeni AC230 USB 3.0 je tri puta brži od ekvivalentnih USB 2.0 modela, dajući vam ubrzanje u performansama dok bekapirate sve količine podataka i media fajlova bez mučnog čekanja. Još bolje, pored ovih super brzih stopa prenosa, grafitno crni Apacer AC230 USB 3.0 eksterni HDD je dostupan u kapacitetima od 500 GB, 640 GB i 750 GB. Lagana, tanka konstrukcija čin da ga svuda sa lakoćom nosite.

Sa povećanim interesovanjem za high-resolution videom i digitalnom fotografijom, zahtevi za prostorom za bakapiranje, čuvanje i deljenje mogu da budu stotine gigabajta. Apacer AC230 eksterni HDD, međutim, pokazuje vrhunsku brzinu transfera do 92 MB/s za čitanje i 85 MB/s za upisivanje, uzimajući samo 4 minuta za transfer 20 GB high-resolution videa. Nasuprot 12 minuta koliko je obično potrebno sa USB 2.0 hard diskom, AC230 EHD značajno nadmašuje konvencionalne USB 2.0 drajvove skraćujući vreme transmisije tri puta! Ova impresivna sposobnost omogućava Apaceru da sa poosom kaže: “USB 3.0 veza unapređuje brzinu prenosa i štedi kupčevo vreme. Apacer AC230 eksterrni HDD udovoljava potrebama za najboljom brzinom transfera i povoljnom cenom, čineći ga tako najboljim izborom na tržištu.”

Sa svojim ugrađenim pametnim menadžmentom energije koji radi ruku pod ruku sa operativnim sistemom kompjutera, Apacer AC230 External HDD automatski se pokreće u modu štednje energije. Kada je drajv neaktivan 10 minuta, Apacer AC230 prelazi u mod za štednju energije da efikasno smanji potrošnju, što rezultuje dužim životnim vekom hard diska. Više od toga, usvojenim USB 3.0 standardima je potpuno unazad kompatibilan sa USB 2.0 intefejsom, Apacer AC230 ima dvobojni LED koji pokazuje kada je interfejs za transfer USB 2.0 odnosno 3.0 tako što svetluca crvena ili plava respektivno, pa je korisnik informisan u realnom vremenu o statusu hard diska.

Apacer AC230 ima funkciju bekapa na jedan dodir koja korisniku omogućava da sčuva kritične podatke, lične informacije, i dragocene životne uspomene uhvaćene u media fajlovima samo jednim klikom. Ova ključna osobina ne samo da bekap čini jednostavnim, nego i omogućava trenutno dupliranje fajlova, koji će biti sačuvani na lokaciji kuju korisnik zada. Pored toga, još veću zaštitu vašeg digitalnog života obezbedićete softverom u kompletu: PCClone EX Lite, bekap alat sa grafičkim interfejsom za korisnika koji vam omogućava da lako konfigurišete vaša lična podešavanja, tako da je oporavak podataka posle neočekivanog kraha sistema postaje brzo i efikasno.

Leave a Reply