PC računari

Apacer AC601 – novi Apacerov 2,5″ SATA eksterni disk

Apacer Technology Inc, globalni lider u oblasti memorijskih modula i digitalnih storidž uređaja je predstavio najnoviju verziju svog eksternog drajva – AC601.

Ovaj inteligentan i uz to elegantan uređaj odlikuje se munjevitom brzinom i raznim inovacijama. AC601 stiže sa HDD-turbo softverom i eSATA interfejsom, što osetno ubrzava efikasnost prenosa podataka. On je unikatno opremljen sa “One Touch” bekap i naprednom Anti-šok funkcijom, pa jednostavno, bezbedno i efikasno štiti važne podatke korisnika.

Eksterijer od aluminijuma modela AC601 je elegantno proporcionalan, kombinuje praktičnost i izgled u jedan kompaktni eksterni hard disk. Apacer AC601 je dostupan u kapacitetima od 320GB i 500GB. Njegovoj svestranosti i prilagodljivosti treba dodati i to da je Apacer AC601 sada sertifikovan kao kompatibilan sa operativnim sistemom Microsoft Windows 7. AC601 će biti najbolji izbor za korisnike koji žele kompatibilnost bez greške svog rešenja za storidž uređaj i operativnog sistema.

U paketu sa Turbo HDD softerom i sa ugrađenim eSATA interface, Apacerov AC601 nije samo udoban za korišćenje storidž rešenja, nego i storidž velike brzine i efikasnosti. Turbo HDD softver može da ubrza transfer podataka do 55% poboljšavajući efiksnost i vreme kada se prenose velike količine podataka. AC601ima ugrađen eSATA intefejs koji podržava prenose velike brzine. Turbo HDD softver i eSATA intefejs drastično povećavaju efiksnost prenosa, pa tako zadovoljava potrebe poslovnih profesionalaca koji traže brz i pouzdan uređaj za prenos i čuvanje podataka.

Apacer-ov novi kompaktan AC601 eksterni hard disk je dizajniran i da bude praktičan i da elegantno izgleda. Pored svog crnog ili srebrnog kućišta, futrola od crne kože služi da zaštiti disk tokom prenošenja. Elegantno proporcionalan dizan Apacerovog AC601 pričinjava korisniku zadovoljstvo kada ga koristi i gleda.

Da bi bio zaštićen od pada ili oštećenja, AC601 je dizajniran sa aluminijumskim kućištem koje štiti hard disk od spoljnjih oštećenja, a unutrašnji anti-šok materijali apsorbuju udarce. Sa ovim anti-šok dizajnom AC601 može da podnese pad sa visine od 120cm, efikasno štiteći važne podatke od bilo kog oštećenja ili gubitka.

Postoje dva načina da se uradi bekap podatataka: ručno bekapovanje sa PCClone EX Lite softverom i “one touch” bekap (OTB). PCClone EX Lite sofver omogućava udoban i lak način da sačuvate važne podatke. Pored toga, One Touch Backup (OTB) omogućava korisnicima da jednostavno pritisnu bekap dugme za efikasan i lak bekap podataka na određenu lokaciju. Sa jednostvnim i jasnim interfejsom, korisnici ne moraju da troše vreme da čitju uputstvo za bekap podataka.

Secure Drive EX2 Lite softver može da particionira hard disk u dve odvojene zone: bezbednosnu zonu i javnu zonu. Ova jedninstvena funkcija omogućava korisnicima da sakriju privatne podatke, štiteći tako svoju privatnost kada dele eksterni disk.

Leave a Reply