PC računari

Apacer AH223 bogatstvo boja sa modernim dizajnom

Jedinstven stil, jedinstvene boje, jedinstven AH223. Apacer, vodeći brend u digitalnom storidžu, ponovo predstavalja svoj najbolje prodavani USB fleš drajv, Apacer AH223, u pljusku boja na srednjem daelu okvira. Novi AH223 kombinuje klasičnu belu boju slonovače za telo sa delom u smaragdno zelenom , kristalno žutom, okean plavom ili egzotično ljubičastom, usklađujući “vaš zivot” sa “našom inspiracijom”. Da dopuni novi izgled, AH223 ima dizajn svog poklopca, optimizovaog u ravnoteži kvaliteta, performansi i funkcionalnosti, u čemu je Apacer poznat.

Novi Apacer AH223 koristi za osnovnu boju slonovača belu i divno je dovršen smaragdno zelenom, kristalno žutom, okean plavom ili egzotično ljubičastom na sredini. Da bi odgovoarao specifičnom osećaju za modu svakog korisnika, Apacer nudu široku lepezu u izboru boja na sredini rama AH223.

Apacer je napravio unapređenje stila za svoj visoko cenjeni AH223”, kako Grace Lo, pridruženi podpredsednik Apacer Commodity Business jedinice komentariše. “Kupci će moći da biraju svoj sopstveni fleš drajv u zavisnosi od boja koje odgovaraju njihovom ukusu i karakteristikama za “pomešaj i uskladi” modni stajling. USB fleš drajvobi su više nego samo digitalni storidž uređaji, oni su pribor koji pokazuje korisnikov jedinstveni ukus.”

Portabilnost je jedan od ključnih faktora koje korisnici uvek uzimaju u razmatranje kada biraju USB fleš drajv. Pored svog elegantnog izgleda, veoma lagan i kompaktan AH223 je lak za korišćenje i nošenje. Apacer ističe inovativnost kroz promišnjene detalje sa specijalnim poklopcem dizajniranim da spreči slučajno gubljenje poklopca.

Kapacitet Apacer AH223 fleš drajva odgovara boji: smargdno zeleni /2GB, kristalno žuti/4GB, okean plavi/8GB i egzotično ljubičasti/16GB. Svi su Window®7 kompatibilni sa ekskluzivnim Apacer ACE softverom za kompresiju koji je uključen. Softver obezbeđuje kompresiju fajlova za proširenje prostora do 500% kao maksimum i zaštitu lozinkom za bezbednost podatke i zaštitu privatnosti.

Leave a Reply