PC računari

Apacer novi Audio Steno AU380 MP3 plejer

Apacer Technology, svetski lider u oblasti memorijskih modula i digitalnih storidž uređaja, predstavlja svoj Audio Steno AU380 MP3 plejer koji spaja muziku i medernu opuštenost u jedno. AU380 je opremljen sa 1,1″ kolor CSTN ekranom u okviru boje starog zlata zaobljenog oblika i perfektno prikazuje slike visokog kvaliteta. Takođe može da se koristi kao portabilni digitalni foto ram, pa korisnik može da pokaže prijateljima svoje dragocene uspomene u svakom trenutku. Pored toga, AU380 ima štipaljku koja je jednostavna za korišćenje, a može I da se ukloni. Jednostavno ga zakačite za vašu torbu ili džep i AU380 postaje vaša najbolja oprema. Dok ga koristite da slušate muziku ili pregledate fotografije, AU380 kombinuje neverovatnu jasnoću sa udobnim korišćenjem, dajući vam najbolji mogući audiovizuelni doživljaj.

Razvojni koncept Apacerovog AU380 je zasnovan na ideji saputnika koga je lako zakačiti. Kako raste popularnost upotrebe digitalnih uređaja, tako postaje sve važnija udobnost njihovog nošenja. AU380 ima jedinstvenu štipaljku koja je najbolje rešenje za nošenje, a njen dizajn koji omogućava I da se ukloni, zgodan je kada ga ne koristite. Sa praktičnom štipaljkom, lako ćete zakačiti vaš AU380 za džep džinsa, novčanik ili torbu bez dodatne futrole.

AU380 je opremljen i FM radijom visokih performansi koji može da pamti do 30 stanica i istovremeno, a i da pamti emisiju vaše omiljene stanice pritiskom na dugme na vrhu uređaja. Ekvilajzer modela AU380 ima sedam različitih modova koji će odgovarati vašem raspoloženju ili tipu muzike koju slušate; Normal, Pop, Clasika, Rok, Džez, Bas i vaše posebno podešavanje. Ova mogućnost daje poseban utisak pri slušanju raznih vrsta muzike. Funkcije A-B, ponavljanje i sinhronizacija čine ga lakšim za slušanje reči pesama.

Specijalan zaobljeni oblik boje starog zlata daje modelu AU380 doteran i čist izgled, tako da je on apsolutno modni detalj i uređaj koji morate imati sa sobom gde god da pođete. Dostupan je u 2GB/4GB/8GB kapacitetima, a isporučuje se sa parom kvalitetnih slušalica i napaja se iz ugrađene punjive Litijum-Polimer baterije.

Leave a Reply